EVALAUREA NAȚIONALĂ 2020

Lucrurile care distrug o relatie. 4 lucruri pe care nu trebuie sa le accepti niciodata

Intre doi parteneri, trebuie sa existe intotdeauna o relatie in care primeaza respectul si iubirea. In cazul in care partenerul tau face vreodata aceste lucru, nu te casatori cu el.

O relatie de iubire nu este intotdeauna presarata cu cuvinte frumoase si cu momente fericite. Apar si probleme care pot crea dispute in cuplu.

Afectiunea si respectul trebuie sa primeze in fiecare relatie. Atunci cand partenerul tau nu iti mai arata acest lucru, ar fi cazul sa inchei relatia.

In primul rand, nu accepta violenta si temperamentul agresiv. Aceste doua lucruri nu trebuie sa isi faca loc intr-o relatie. Temperamentul agresiv poate degenera oricand si se ajunge la violenta.

Nu sta langa un barbat care tipa si care obisnuieste sa isi faca simtita prezenta in casa cu tonul ridicat. Injuriile, tipetele si violenta fizica nu pot fi tratate foarte usor nici daca mergeti la terapie de cuplu.

Infidelitatea – nu te casatori niciodata cu un barbat care te-a inselat in timpul relatiei. Acest lucru este inacceptabil intr-o relatie de iubire. Increderea este distrusa atunci cand unul dintre parteneri insala. Odata ce a inselat, un barbat are incredere ca poate face acest lucru din nou. Daca a reusit sa te faca sa il ierti, va crede ca il vei ierta din nou. In cazul unei casnicii, tentatia este si mai mare.

Printre lucrurile care distrug o relatie se afla si dependentele

Dependentele – in cazul in care partenerul bea, fumeaza si consuma substante interzise, este cazul sa renunti la povestea voastra si sa mergi mai departe. O asemenea relatie nu poate fi decat una care il afecteaza foarte mult pe partenerul care nu are vicii. Fara ajutor specializat, un barbat cu vicii nu le poate depasi. Daca refuza ajutorul propus, atunci ar fi mai bine sa renunti la aceasta relatie.

Gelozia extrema – un barbat posesiv si gelos poate fi extrem de periculos. Lipsa de incredere nu duce niciodata la o relatie frumoasa si sanatoasa. Un asemenea partener ajunge sa nu aiba incredere in sine si creeaza discutii si conflicte in relatii.

Articole pe aceeasi tema:

21 de semne simple care prevestesc finalul unei relatii

Cum iti afecteaza prima dragoste viitoarele relatii

 

0