Iată care sunt acele lucruri pe care o femeie trebuie să le facă pentru a seduce un bărbat. Află ce spun specialiștii în legătură cu acest subiect.

Lucruri pe care o femeie trebuie să le facă pentru a seduce un bărbat

Imaginea contează. „Este cea care a transformat cel mai mult femeia, ducând limitele până la pragul patologiei psihiatrice. Astfel, formele trupului, buzele, mişcările lascive, toate au devenit un teatru de prost gust, care se situează departe de ideea de senzualitate atât de apreciată de bărbaţi.

Pentru un bărbat, femeile tunate nu pot reprezenta decât sexualitatea frivolă, care se utilizează, dar nu se păstrează. Acest gen de femeie poate fi doar un trofeu sau un nou nume în agendă. Există doar pentru a fi bifate”, spune psihoterapeutul Constantin Cornea pentru Gândul. De asemenea, specialistul spune că bărbații interesați de o relație de lungă durată preferă ca femeile să fie cât mai naturale.

Comunicare este și ea importantă. „În primul rând, trebuie să vorbeşti corect româneşte, să păstrezi un ton şi un limbaj agreabil. În comunicare, “tonul face muzica”, dar şi nivelul de cultură. Bărbatul poate fi cu siguranţă cucerit de o voce suavă, de un ton moderat, de o comunicare sinceră şi onestă, fără exagerari sau “cartierisme”.

În acest mod se poate construi o relaţie ce poate rezista timpului, factorilor externi, dar şi problemelor ce pot apărea între cei doi”, a mai spus psihoterapeutul.

Sexul. „Femeia frumoasă crede că pentru calităţile ei lumea trebuie să îi pună totul la picioare. În privinţa sexului, acesta are convingerea că este darul cel mai de preţ pe care îl are, numai că nu ştie când, cum, şi cui să îl ofere, asta pentru a nu fi considerată de moravuri uşoare.

Uneori, se teme să nu fie părăsită dacă nu se oferă la timp. Din perspectivă psihologică, într-adevăr, sexul este ultima redută a femeii în raport cu bărbatul. Pentru a obţine anumite favoruri sexuale, acesta este dispus să facă foarte multe”, a mai spus psihoterapeutul.

CITEȘTE ȘI: Care este strategia perfectă pentru a seduce un bărbat

Dacă ţi-ai dorit ca orice bărbat pe care îl alegi din mulţime să poată cade în genunchi la picioarele tale, atunci trebuie să ştii cum să foloseşti strategia perfectă de seducţie a femeii fatale.

Dacă te pregăteşti să îl seduci, pune-ţi în valoare trăsăturile fizionomice, mai ales dacă în mod normal nu abuzezi de produsele de make-up. Va fi cu atât mai plăcut surprins de schimbare, mai ales dacă nu îţi stă în obicei să te machiezi, şi îl vei pune pe gânduri. Nu exagera însă, nu vrei să considere că un nas roşu ar putea complimenta machiajul, însă câteva umbre în zona ochilor şi conturarea feţei ţi-ar putea veni în ajutor pentru a crea un look misterios.

Zâmbeşte misterios,  nu forţat şi cu gura deschisă până la urechi, pentru că cel mai probabil va părea fals. Zâmbeşte-i subtil, încât să se întrebe dacă chiar i-ai zâmbit sau i s-a părut. În combinaţie cu un contact vizual, umbra unui zâmbet îl poate fascina în ceea ce te priveşte.

Toate avem zile în care ne simţim nemaipomenit în corpul nostru şi zile în care nu îi suntem cele mai mari fane. Învaţă să îţi apreciezi corpul şi calităţile lui, pentru că numai aşa vei putea căpăta încrederea de care ai nevoie pentru seducţie. Atunci când te simţi bine în propria piele radiezi, iar asta îţi dă un farmec deosebit, care poate fi uşor remarcat.

Un decolteu subtil sau o fustă cu crăpătură pot fi arme foarte utile în seducţie şi îl pot face curios şi tentat să vadă mai mult în acelaşi timp. Ai însă grijă să nu depăşeşti graniţa dintre senzualitate şi vulgaritate, căci multe o fac des. Nu vrei să afişezi fiecare formă a corpului în splendoarea ei, ci vrei să îl faci să vrea mai mult. Dacă însă devii vulgară, poate se va încumeta pentru o noapte, însă pentru a doua nici că-l mai prinzi.

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.