Ce spune pozitia in care dormi despre relatia ta

Bineinteles ca pot exista si exceptii: spre exemplu femeia doarme mai departe de sotul ei care da din maini si din picioare cand doarme – insa daca pozitiile se schimba brusc, poate arata fie o crestere a intimitatii fie probleme care trebuiesc cand mai rapid abordate si rezultate.

1. Cuplul „partea mea, partea ta”

„Membrii acestui cuplu se iubesc foarte multa insa, in acelasi timp, isi iubesc spatiul personal si independenta”, sustine Jared Sais, expert in comunicare non-verbala, pentru CupidsPulse.com. Fiecare are propriul stil de somn si refuza sa-l schimbe de dragul celuilalt. Sunt muncitori, motivati sa-si atinga obiectivele si tind sa fie lideri la birou.

Singura problema a acestui tip de distanta in pat este sa mergeti imediat la culcare fara sa vorbiti ori sa aveti contact fizic. „Daca vorbiti in timpul zilei si va imbratisati inainte de a ajunge in pat, apoi va intoarceti cu spatele si dormiti, demonstreaza ca aveti o intelegere profunda a individualitatii celuilalt”, a completat Sais.

Citeste si: Ce se intampla daca tu si partenerul tau dormiti separat

2. Cuplul „interconectat”

Acest tip de cuplu nu are o parte favorita a patului si se folosesc reciproc pe post de perna, de fapt aproape ca nici nu au nevoie de perne cand dorm. „Se iubesc la maximum insa se si cearta la maximum. Au tendinta de a-si aduce emotiile si in timpul somnului ceea ce-i apropie foarte mult. Din nefericire insa, lipsa spatiului poate adauga multa caldura.”

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO

0