Un cuplu de îndrăgostiți nu poate trăi fără o viață sexuală normală, însă de multe ori există mici blocaje în perechi. Femeile consideră că bărbații sunt extrem de imprevizibili și de multe ori așteaptă ca ei să facă primul pas când vine vorba de amor, iar bărbații le consideră dificile pe femei și se intimidează foarte ușor. Pentru o viață sexuală care să îi mulțumească pe ambii parteneri se recomandă anumite trucuri prin care orice femeie poate să-l dea gata pe iubitul ei.

ÎMBRACĂ-TE PENTRU IUBITUL TĂU
Știm că bărbaților le place să le dezbrace pe femei din privire, însă pentru a-i ademeni și a-i face să te dorească nu ezita să recurgi la o ținută cât mai sexy dar cât mai misterioasă în același timp. Nu lăsa totul la vedere, pune-i iubitului tău mintea la contribuție!

CITEȘTE ȘI: EXERCIȚII YOGA ÎN CUPLU PENTRU PERFORMANȚĂ SEXUALĂ

DEZBRACĂ-TE ÎN FAȚA LUI CA O ARTISTĂ
Bărbații se plâng adesea că nu suportă femeile care îi țin pe jar, dar acesta este doar un moft. În realitate, abia așteaptă să fie ”chinuiți” de iubitele lor, deoarece intemsitatea dorinței crește mai mult dacă le dai puțin câte puțin și nu totul dintr-o dată. Nu e nevoie să faci striptease în fața iubitului tău ci pur și simplu să încerci un joc între lascivitate și eleganță pentru a-l înnebuni și a-l face să te dorească.

ATINGE-L ÎN ZONELE SENSIBILE
Unora dintre bărbați le plac foarte mult să fie gădilați sau atinși în zona gâtului, abdomenului sau a coapselor. Un masaj pasional este cea mai bună variantă de început de partidă de sex, masaj de care vă bucurați amândoi.

FII CREATIVĂ!
Fiecare partidă de amor trebuie să fie diferită. Rutina sexuală nu este tocmai pe placul bărbaților, aceștia fiind mai degrabă atrași de tot felul de situații noi în pat. Încearcă poziții sexuale noi cu partenerul tău sau jocuri erotice prin care să-l surprinzi. Arată că nu duci lipsă de imaginație însă nu uita că tot ceea ce îi oferi partenerului trebuie să primești și tu.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.