Tatăl lui Meghan Markle a dat naștere unui nou scandal la Familia Regală

Se pare că tatăl lui Meghan Markle a dat naștere unui nou scandal la Familia Regală. Drept urmare, Regina Elisabeta a decis să ia măsuri pentru a nu se mai repeta povestea. Se pare că Familia Regală nu a știut faptul că Thomas Markle urmează să dea un interviu legat de viața ducilor de Sussex. Și, după ce a făcut acest lucru, tatăl soției Prințului Harry a supărat-o pe Regină. Din acest motiv, s-a văzut nevoită să ia măsuri pentru a nu se repeta această poveste și în viitor. Este increidbil ce a făcut tatăl fostei actrițe.

Un nou scandal în Familia Regală! Tatăl lui Meghan Markle a făcut o greșeală care a supărat-o pe Regină

Tatăl lui Meghan Markle a acordat un interviu în care a vorbit despre viața ducilor de Sussex. Astfel, nu a făcut altceva decât să înrăutățească lucurrile la Casa Regală. Drept urmare, Regina a luat măsuri. Bărbatul nu va mai primi niciodată invitație la vreun eveniment regal. În felul acesta, Regina se asigură că nu va mai avea acces la unele informații pe care ulterior să le dezvluie presei.

CITEȘTE ȘI: Ce spun astrologii despre relația lui Meghan Markle cu Prințul Harry

CITEȘTE ȘI: Tatăl lui Meghan Markle, avertisment pentru Prințul Harry

„Palatul nu știa despre interviul lui Thomas. Tatăl lui Meghan a înrăutățit lucrurile și va fi imposibil pentru el să mai fie invitat vreodată la un eveniment regal. Regina nu mai are deloc încredere în Thomas, fiindu-i teamă că își va vinde poveștile către media, fapt pentru care nu va mai primi deloc acces la familia regală”, a spus o sursă pentru Radar Online, potrivit antena3.

Conform sursei, joi de dimineață Regina a făcut o ședință, la prima oră. În timpul acelei ședințe, Regina a vorbit despre interviul lui Thomas Markle. Se pare că bărbatul a vorbit despre cum i-a spus fiica lui că are o relație cu un prinț. Dar ceea ce a deranjat-o pe Regină a fost faptul că tatăl lui Meghan a dezvăluit informații din conversațiile cu Prințul Harry. Printre altele, cei doi au vorbit și despre politică.

Sursă foto: hepta

0