EVALAUREA NAȚIONALĂ 2020

Prințesa Diana s-a „reîncarnat”! Cine i-a luat locul prințesei inimilor, asemănarea este izbitoare

Prințesa Diana s-a „reîncarnat”. Cine i-a luat locul prințesei inimilor, asemănarea este izbitoare!

În curând se împlinesc 21 de ani de când Prințesa Diana a plecat dintre noi. Pe 31 august 1997, prințesa Diana a a fost implicată într-un accident fatal.

Astăzi, prințesa Diana ar fi avut 57 de ani și ar fi fost o bunică extrem de fericită. Fanii regretei prințese au avut parte de o adevărată surpriză atunci când au văzut că cineva din familia regală seamănă ca două picături de apă cu prințesa Diana!

Este vorba despre prințesa Charlotte, fetița prințului William și a ducesei de Cambridge. Fetița în vârstă de  trei ani este copia fidelă a celebrei sale bunici.

Potrivit celor de la Hello Magazine, fanii de pe pagina de Instagram cu numele Loveprincessdiana o compară pe micuţa Charlotte cu faimoasa ei bunică. „Tot spun de ceva vreme că Charlotte va semăna cu Diana mai mult decât seamănă orice altă rudă de-a prinţesei“, a fost mesajul unuia dintre fani.


Micuța este extrem de iubită de publicul britanic și nu doar o singură dată a reușit să cucerească pe toată lumea. La botezul fratelui său, prințul Louis, Charlotte a vorbit cu ziariștii aflați la eveniment.

Citește și: Cu ce artist cunoscut s-ar fi iubit Prințesa Diana

De asemenea, aceasta reușește să fie de multe ori în centrul atenției, la fel ca bunica sa celebră.

La rândul său, și ducesa de Cambridge, Catherine, seamănă foarte mult cu mama prinților William și Harry.

Citește și: Prințul Harry, cadou special pentru nepotul său! Are legătură cu Prințesa Diana

Aceasta a împrumutat gesturile și ținutele Dianei, precum și comportamentul acesteia. Aparițiile publice ale lui Catherine sunt mereu fără cusur, fie că este vorba despre ntâlniri cu supuși sau petreceri.

Prințesa Diana și ducesa de Cambridge au suferit de bulimie

De asemenea, cele două ar fi suferit de aceeași boală, bulimia.

Prințului William ar fi avut episoade severe de bulimie, tulburare cu care a fost diagnosticată Prințesa Diana.

Casa Regală a dezmințit prin diferite căi, în special prin publicațiile apropiate acesteia că ducesa Kate ar avea bulimie.

Cu toate acestea, Kate a slăbit drastic în ultima perioadă, oamenii remarcând că a ajuns piele și os, iar mâinile ei arată foarte îmbătrânite, asemănătoare unei persoane care ar suferi de bulimie compulsivă.

Foto: Hepta.ro

0