Motivul pentru care Meghan Markle nu are voie să mănânce usturoi în public

Meghan Markle face parte acum din familia regală a Marii Britanii. Așa că este nevoită să respecte anumite reguli. Printre ele se numără și anumite interdicții alimentare. Spre exemplu, Merghan Markle nu are voie să mănânce usturoi în public. Motivul are legătură cu deciziile luate de Regina Elisabeta. Iată de ce fosta actriță nu are voie să consume usturoi în public.

De ce Meghan Markle nu are voie să mănânce usturoi în public. Regina a luat decizia!

Regina Elisabeta nu supărtă alimente precum usturoiul sau ceapa. Lucrul acesta a fost confirmat chiar de bucătarul șef al Palatului, Darren McGrady. „Nu servim niciodată nimic cu usturoi sau cu prea multă ceapă. Regina nu va avea niciodată usturoi în meniu”, a declarat acesta, potrivit cancan.ro.

Meghan Markle a declarat, cu ceva timp în urmă, ca îi plac mâncărurile cu usturoi. Acum, după ce a devenit membră a familiei regale, trebuie să evite preparatele ce conțin acest aliment. Asta deoarece Regina nu îl suportă. Explicația în acest caz este simplă. Respirația nu este deloc plăcută după ce consumi usturoi. Iar dacă, după ce mănânci preparate ce conțin acel aliment, ieși în public, lucrul acesta nu este deloc unul avantajos.

CITEȘTE ȘI: De ce poartă Meghan Markle pantofi cu un număr mai mare

CITEȘTE ȘI: Meghan Markle nu va fi nașa celui de-al treilea copil al lui Kate și William

Astfel, Meghan Markle nu mai poate consuma ustutori. Cel puțin, nu atunci cînd stă lângă Regina Elisabeta. Și crustaceele se află pe lista alimentelor ce nu sunt tolerate la casa regală. În special în timpul deplasărilor în alte țări, acestea ar trebui să fie evitate. Motivul este din nou unul simplu. În felul acesta sunt evitate intoxicațiile alimentare.

La ei acasă, Meghan Makle și soțul ei, Prințul Harry, pot consuma tot ceea ce doresc, inclusiv raci cu usturoi. Dar trebuie să fie siguri că în ziua respectivă nu se vor întâlni cu Regina Elisabeta. În public, Meghan, dar și cei ce fac parte din familia regală, sunt nevoiți să evite anumite alimente.

Sursă foto: hepta

0