EVALAUREA NAȚIONALĂ 2020

Meghan Markle, de vorbă cu o fană pe Twitter: „Nu am copii, am o carieră”

Meghan Markle a fost cunoscută, pe lângă rolurile jucate în seriale și filme, ca militantă a drepturilor femeilor.

Ducesa de Sussex nu și-a abandonat principiile nici după ce a devenit membră a Casei Regale britanice.

O femeie a întrebat-o pe ducesă de ce nu are copii, iar răspunsul lui Meghan a fost elocvent: a afirmat că a pus cariera pe primul loc în viață.

„Ai copii?” / ”Nu, n-am, am o carieră” / ”Da, asta pot înţelege”, a fost schimbul de replici dintre Ducesa de Sussex şi femeia respectivă.

Tatăl lui Meghan spune că fiica lui a uitat de cei dragi

Se știe că între Meghan Markle și tatăl ei relația este inexistentă. Acesta a vorbit din nou despre cea care acum este ducesă de Sussex.

„Te iubesc foarte mult, eşti fiica mea şi mi-ar plăcea foarte mult să aud noutăţi de la tine”, a declarat Thomas Markle, 74 de ani, într-un interviu acordat canalului britanic ITV, scrie Agerpres.

„Oricare ar fi neînţelegerile noastre, trebuie să le putem rezolva, suntem din aceeaşi familie, aşa că te rog să mă contactezi”, a adăugat el.

„Sper că se va rezolva, nu poate dura o veşnicie”, şi-a exprimat speranţa Markle.

„Nu intenţionez să tac pentru restul vieţii mele. Îmi iubesc foarte mult fiica, ea trebuie să ştie asta, şi as aprecia cu adevărat dacă m-ar contacta sau dacă mi-ar trimite măcar un sms”, a continuat Thomas Markle.

„Sper că totul va decurge bine şi (…) că voi putea să o văd pe mica Meghan sau pe micul Harry”, a declarat viitorul bunic în timpul interviului pentru care nu a fost plătit, potrivit ITV.

0