Meghan Markle a dezvăluit ce îi lipsește de când s-a căsătorit cu prințul Harry

Viața lui Meghan Markle s-a schimbat radical de când a anunțat logodna cu prințul Harry. După nunta fastuoasă de pe 19 mai, fosta actriță a început să fie tot mai prezentă la activitățile membrilor familiei regale.

Dacă ducesa de Cambridge, soția prințului William, și-a luat concediu de maternitate până în luna octombrie, Meghan Markle, acum ducesă de Sussex, are o viață socială plină.

Citește și: Sora lui Meghan Markle, cuvinte dure la adresa surorii sale: „Prințesei Diana i-ar fi rușine”

Aceasta îl urmează pe prințul Harry la toate evenimentele importante, iar o declarație de-a acesteia i-a pus pe gânduri pe cei prezenți.

Invitați în Irlanda la mai multe evenimente, Meghan a dezvăluit ce îi lipsește cel mai mult de când a devenit ducesă.

După ce a vizitat „Irish Emigration Museum”, Meghan a vorbit cu publicul prezent și i-a impresionat pe toți.

Citește și: Ruptură între Meghan Markle și Prințul Harry. Totul a pornit de la un bărbat

Aceasta a dezvăluit că îi este dor de cariera sa de actriță. Meghan a fost una dintre protagonistele serialului „Suits”. După ce a anunțat că va deveni soția prințului Harry, aceasta a renunțat la cariera sa. De asemenea, și-a închis și toate paginile de socializare.

Fiona Moore, membru al publicului din Dublin, a descris-o pe Ducesă ca fiind „relaxată, făcând glume și împrăștiind tuturor zâmbete calde”. Tot aceasta i-a dezvăluit că este o fană a serialului „Suits” și că îi lipsește participarea sa in distribuție. În acel moment, Meghan a dezvăluit că și ei îi lipsește acest lucru.

Sora lui Meghan acuzații la adresa ducesei. Ce l-a sfătuit pe prințul Harry

Sora lui Meghan Markle a acuzat-o zilele trecute că este extrem de falsă și că nu înțelege de ce Harry o iubește.

„Harry este un pămpălău dacă îi permite Ducesei Nonsensului să se poarte urât cu toți cei din jurul ei, în special cu familia ei. Dianei i-ar fi fost rușine. Încetează să mai porți lenjeria intimă a lui Meg și ia-ți pantalonii înapoi”.

Mesajele răutăcioase la adresa lui Meghan nu s-au oprit aici. „Îi este rușine cu familia ei? Sentimentul este reciproc. Acel fals accent britanic este ridicol”.

Foto: Hepta.ro

0