Fostul soț al lui Meghan Markle și-a cerut iubita în căsătorie

Trevor Engelson, fostul soț al lui Meghan Markle, a surprins pe toată lumea cu gestul pe care l-a făcut. La puțin timp de la nunta regală, bărbatul și-a cerut în căsătorie iubita. Aunțul a fost făcut pe o rețea de socializare.

Fostul soț al lui Meghan Markle a făcut marele anunț. Și-a cerut iubita în căsătorie

Trevor Engelson nu a mai stat pe gânduri. La scurt timp de la nunta regală, bărbatul și-a cerut iubita în căsătorie. “Cel mai norocos bărbat din lume, știu! Pregătiți-vă de petrecere”, a scris bărbatul pe contul său de pe o rețea de socializare, conform dailymail.co.uk.

Din anul 2017, fostul soț al lui Meghan Markle este într-o relație cu Tracey Kurland, dietetician. Trevor și Meghan au fost împreună timp de șase ani. S-au și căsătorit, însă cei doi au divorțat și au luat-o pe drumuri diferite.

Cei doi s-au cunoscut în anul 2004. În anul 2010 a avut loc logodna, iar un an mai târziu, Meghan și Trevor s-au căsătorit. Dar căsnicia lor s-a destrămat după doi ani.

Meghan Markle s-a căsătorit anul acesta cu Prințul Harry. Evenimentul a fost urmărit de milioane de oameni din întreaga lume. A fost evenimentul anului.

TE-AR PUTEA INTERESA ȘI: Vin vești neplăcute despre Prințul Harry. Roșcovanul familiei regale, înlăcrimat. Ce s-a întâmplat la 3 zile înainte să se însoare

Prințul Harry este descumpănit înaintea celui mai important eveniment din viața lui. Acesta e foarte supărat pe scandalul iscat în mediul online în legătură cu viitoarea sa soție, în curând ducesă de Sussex.

„El este sfâșiat de durere. Consideră că tot ceea ce se întâmplă este din cauza lui…că toate problemele au fost cauzate de el. El simte că prin aceste lucruri urâte trebuie să treacă orice om care este asociat cu el.

Harry se simte vinovat

Acesta e prețul pe care trebuie să îl plătească orice om din viața lui. Harry vrea să o protejeze pe Meghan, dar e foarte dificil pentru el”, a declarat o sursă pentru Daily Mail.

Pe lângă bârfele care se spun despre Meghan Markle, fosta actriță din America a avut parte de o tragedie în familie. Tatăl ei a suferit un infarct și a fost supus operației. Din fericire, Thomas Markle este mai bine. Starea lui de sănătate s-a ameliorat simțitor, declară surse apropiate familiei.

Jurnaliștii de la TMZ au stat de vorbă cu Thomas Markle, care era activ și coerent. Conform acestora, Thomas le-ar fi spus că o va duce la altar pe Meghan.

CITEȘTE ȘI: Da, este adevărat. Prințul Harry și Meghan Markle trebuie să se despartă de…
CITEȘTE ȘI: După nunta fiicei sale, mama lui Meghan Markle este mai nefericită ca niciodată. E obligată să tacă!
În ultimele zile s-a zvonit că Meghan va fi condusă în fața altarului de mama ei, având în vedere starea de sănătate a bărbatului.

Thomas Markle are acum nevoie și de acordul medicilor, căci nu e suficientă dorința lui de a-și conduce fata la altar.

„Bineînțeles că o voi conduce la altar. Este un moment istoric. Vreau să fac parte din istorie.” , a declarat tatăl lui Meghan Markle, conform publicației online TMZ.

Sursă foto: hepta.ro

0