Fostul Principe Nicolae și Alina Binder, primele declarații după nuntă. Ce au spus despre absența Familiei Regale

La doar patru zile de la nunta fostului Principe Nicolae al României cu Alina Binder, cei doi au făcut primele declarații despre acest eveniment.

Duminică, cei doi s-au căsătorit la Sinaia, iar nepotul Regelui Mihai a vorbit chiar și despre faptul că mulți membri din familia sa nu au participat la cununia religioasă și nici la recepție.

La nuntă a venit doar sora fostului Principe, Principesa Elisabeta Karina, iar acest lucru l-a întristat foarte mult. Cu toate acestea, speră la o reconciliere, la doi ani de când a aflat că a fost exclus din succesiunea Casei Regale a României.

„Avem altfel de emoţii acum, uitându-ne în urmă şi văzând cum a ieşit evenimentul şi ce amploare a avut, suntem emoţionaţi de tot ajutorul pe care l-am primit. Mă bucur foarte mult că sora mea a venit şi a fost alături de noi în acest moment special. Şi sora mea a fost alături de noi.

Citește și: Principele Nicolae s-a hotărât. Totul despre nunta regală

A fost foarte trist că familia mea nu a venit, dar am o familie nouă acum şi sper că vom avea o legătură cu familia mea în viitor, dar o am pe Alina, am socrii foarte drăguţi şi sunt foarte norocos că acum sunt alături de familia Alinei. A fost o tristeţe pentru noi că Familia Regală nu a fost alături de noi, dar noi suntem alături de ei şi sper că putem avea un proiect, sau mai multe proiecte în comun cu ei, pentru viitorul ţării noastre.

Este o surpriză unde vom merge în luna de miere, dar vom sta în România pentru mai multe zile şi anul viitor vom avea o călătorie mai lungă. Începem luna de miere în ţară, în România, ţara noastră. (…) A fost un vis. Suntem lăsaţi fără cuvinte, mai ales de ce experienţe am avut în biserică, slujba a fost unică şi a fost o mare bucurie pentru noi toţi”, – a dezvăluit fostul Principe Nicolae la Antena Stars.

Citește și: De ce nu a participat Principesa Margareta la nunta Prințului Harry

La rândul său, Alina Binder a trăit numeroase emoții, mai ales că a mers cu soțul său la Curtea de Argeș, pentru a le aduce un omagiu bunicilor fostului Principe, Regele Mihai și Regina Ana. Alina a dezvăluit ce va face cu buchetul de mirească. Aceasta a decis să urmeze exemplu soției prințului Harry, Meghan Markle, și va depune buchetul de mireasă la mormântul Reginei Ana.

„Am vrut să aducem un omagiu străbunicilor şi am ales acest loc. Am venit cât am putut de repede aici, să depunem flori şi am simţit prezenţa lor şi i-am avut alături. Înseamnă foarte mult pentru noi Curtea de Argeş. Buchetul de mireasă îl voi lăsa la Regina Ana, bunica lui Nicolae”, – a mărturisit Alina Binder.

loading...
0