Ce ar putea face Meghan Markle și Prințul Harry după luna de miere

Meghan Markle și Prințul Harry s-au căsătorit sâmbătă, pe data de 19 mai 2018. Cei doi au devenit duci de Sussex. Potrivit The Sun, cei doi ar putea merge în curând să îl viziteze pe tatăl lui Meghan Markle. Bărbatul nu a putut să fie alături de fiica sa în ziua cea mare, deoarece a suferit o intervenție chirurgicală.

Meghan Markle și Prințul Harry ar ptea merge în vizită la tatăl lui Meghan

Conform unei surse apropiate familiei regale britanice, Meghan Markle și Prințul Harry ar putea merge în vizită la Thomas Markle. Tatăl lui Meghan are 73 de ani. A fost supus unei intervenții chirurgicale la inimă după un infact suferit cu puțin timp înainte de nuntă.

Bărbatul ar fi trebuit să își conducă fiica la altar în ziua cea mare. Din păcate, din cauza problemelor medicale, nu a putut face lucrul acesta. Conform sursei citate de tabloidul The Sun, Meghan și tatăl ei regretă că nu au fost aproape în ziua nunții.

CITEȘTE ȘI: Meghan Markle a luat decizia, la puțin timp după nuntă

CITEȘTE ȘI: Singurul lucru la care Prințul Harry a renunțat pentru Meghan Markle

Se pare că cei doi și-au făcut planuri pentru a se întâlni din nou în curând. Săptămâna trecută, cei doi au păstart legătura, în special prin SMS. Se pare că tatăl fostei actrițe le-a spus altor membri ai familiei că speră ca în curând Meghan și Prințul Harry să îl viziteze.

Thomas Markle a spus că a urmărit nunta regală din California, acolo unde se recuperează după operație. A văzut evenimentul la televizor.

Tatăl lui Meghan a declarat pentru site-ul tabloid TMZ că mereu va regreta că nu a putut să fie alături de fiica lui în ziua nunții, că nu a putut să o conducă la altar. De asemenea, a spus că își iubește foarte mult fiica, devenită acum ducesă. A mai spus pentru sursa menționată anterior că fiica lui este frumoasă și că pare fericită.

Sursă foto: hepta.ro

loading...
test
0
Test