Mesaj îngrijorător de la spital. Ce a transmis Mirabela Dauer

Mirabela Dauer este internată în spital, după ce a suferit o intervenție chirurgicală în urma căreia i-a fost scos un rinichi.

Vedeta a transmis un mesaj video pe o rețea de socializare unde le-a mărturisit fanilor marile ei dureri. Clipul i-a impresionat pe toți până la lacrimi.

„Am înţeles multe, dar niciodată pe mine. Nu m-am înţeles în nici o secundă. Am ales de atâtea ori persoanele greşite, deşi ştiam că îmi vor face rău.

CITESTE SI: Dezvăluirea care te va emoţiona: Ce spune Gabriela Cristea despre familia ei

Am fost mereu acolo pentru oricine, oricând avea nevoie de mine, deşi era vorba despre persoana care mă făcea cel mai tare să sufăr. Niciodată anu am ştiut să „dispar” din viaţa cuiva, doar m-am îndepărtat.

Niciodată nu i-am închis uşa în faţă cu adevărat, ci am lăsat-o crăpată, să poată să revină. Deşi mereu au revenit persoanele care m-au rănit, am iertat. Asta sunt eu. Mereu şi pentru totdeauna!”, este mesajul Mirabelei Dauer postat pe reţelele de socializare.

„În sfârșit un cuvânt din partea dumneavoastră! Îl așteptam cu mare nerăbdare! Vă mulțumim și vă dorim multă, multă sănătate!”, „Însănătoșire grabnică!”, sunt o parte din mesajele pe care aceasta le-a primit.

Lorelai Moșneguțu, alături de Mirabela Dauer

Mirabela Dauer a trecut recent printr-o operație dificilă. Una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi, care a participat la un cunoscut show de talente, Lorelai Moșneguțu, a făcut un gest impresionant pentru cântăreață.

„Rugăciunile noastre au fost auzite de Bunul Dumnezeu! Vă iubim şi vă dorim însănătoşire grabnică! Lorelai şi mama Vio”, este mesajul transmis de Lorelai.

0