Gina a plătit o femeie să îi îngrijească mama bolnavă, care mai mult stă țintuită la pat.

Ceea ce i-a făcut femeia a fost surprins de camerele de supraveghere, iar fiica bătrânei a început să plângă de nervi când a văzut imaginile.

Gina Owen a privit cu groază cum mama ei în vârstă de 78 de ani care suferă de demență este bătută și batjocorită de femeia plătită să aibă grijă de femeie.

Stacey, îngrijitoarea în vârstă de 46 de ani, primea bani frumoși pentru a avea grijă de bătrână.

CITEȘTE ȘI: O batrana de 92 de ani s-a trezit la viata la doua zile dupa ce a murit. Urmarea nu a fost deloc fericita

O bătrânică a fost lăsata de familia ei în gara din Craiova. “Mi-au adus toate bagajele și mi-au spus să îi aștept aici”

Gina a instalat camere de supraveghere prin toată casa pentru a vedea cum este îngrijită mama ei, mai ales că în ultima vreme au tot apărut știri cu îngrijitori care maltratează copii și bătrâni.

Camerele au înregistrat cu exactitate momentele în care mama ei era pălmuită fără milă de Stacey.

Stacey o umilea frecvent și îi spunea că este o „împuțită” și îi trăgea pătura de pe ea.

Deși totul a fost înregistrat, poliția nu a luat absolut nicio măsură asupra femeii, scrie cotidianul britanic Daily Mail.

Nu este primul caz în care un bătrân este umilit și bătut de îngrijitori. Chiar o româncă a fost în atenția presei italiene acum câțiva ani.

O româncă lucra ca badantă în Italia, adică avea grijă de o femeie bătrână. Aceasta s-a filmat în timp ce o înjura pe femeie în limba română, iar apoi vorbea cu ea frumos în limba italiană în timp ce o ajuta să se plimbe prin casă.

Românca se plângea în videoclipurile sale că trebuie să suporte toanele unei femei bolnave ca să câștige niște bani, spunând că se simte ca o sclavă în Italia, că nu mai suportă asta.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.