Andreea Berecleanu a dezvăluit unul din secretele siluetei sale. Frumoasa prezentatoare de știri nu a ținut vreun regim special, însă a fost nevoită să renunțe la anumite alimente ca să ajungă la greutatea mult visată.

Cum a slăbit Andreea Berecleanu 8 kg

Andreea are 1,71 metri și aproximativ 50 de kilograme. A avut 58 la un moment, ba chiar și cu 35 mai mult pe vremea când era însărcinată.

A reușit să își revină la formele dorite prin sport, dar și printr-o alimentație echilibrată. Iată ce a povestit recent știrista!

„În 2010 aveam 56 de kilograme, iar eu în mod normal am 58. Acum am 50 kg, însă pentru problemele pe care le am la coloană nu este suficient.

Am talia foarte mică, iar încheieturile sunt ca ale unui copil. Oasele bazinului, după două naşteri, sunt la fel ca în adolescenţă. Şi alimentaţia e importantă.

Am renunţat la dulciuri şi mănânc multe supe şi ciorbe. La prânz prefer o salată şi un peşte, iar seara, ciorbă.

CITESTE SI: Cum a slăbit Anamaria Prodan 15 kilograme în 14 zile? Varianta care nu ți-a trecut prin cap

Răzvan Ciobanu i-a mărturisit lui Teo cum a slăbit, de fapt: „Orice obez vine și-mi spune”

Ultima mea masă este la ora 17.00. Dacă mi se mai face foame, mănânc iaurt cu seminţe. Fac înot, iar medicul mi-a dat voie să alerg zece minute lejer, pe bandă”, a declarat Andreea Berecleanu pentru revista The One.

A avut și cu 35 de kilograme mai mult

„Aici eram cu Eva in brate. Ma tunsesem ca sa mi se regenereze parul. Una dintre greselile vietii mele. Cand iei niste kilograme in plus in cazul sarcinii cu Eva foarte multe, 35 mai excat, nu este cazul sa te si tunzi.

Eram cu 35 de kilograme in plus dupa ce am nascut-o„ a povestit Andreea la Antena Stars”, a declarat vedeta la Antena Stars.

Sursa foto sus: captură Antena Stars

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.