Cum arată soția lui Mircea Radu

Mircea Radu a fost multă vreme unul din cei mai admirați și doriți bărbați din showbiz-ul românesc.

Puțini știu că fostul prezentator al emisiunii „Din dragoste” are o soție superbă, o familie de invidiat.

Soția lui Mircea Radu este doctor

Pe soția lui Mircea o cheamă Raluca Olaru. Cei doi au devenit oficial un cuplu în anul 2013, unindu-și destinele în comuna Ștefănești din Botoșani.

Evenimentul a avut ooc în sufrageria socrilor mici, iar din mariajul celor doi au rezultat doi copii minunați, un băiat și o fetiță, cea din urmă venind pe lume anul trecut.

În trecut, Mircea spunea într-o emisiune de televiziune că între cei doi nu a fost dragoste la prima vedere.

„Nu a fost dragoste la prima vedere. Ne-am cunoscut întâmplător. Primul impact au fost ochii ei. Are cei mai închişi ochi pe care i-am văzut. Are ochii aproape negri.

CITESTE SI: Cum arată fiul cel mare al lui Cristian Tudor Popescu. Nu a călcat pe urmele tatălui său

Cum arată fetița lui Connect-r. Maya are deja 4 anișori și mai să n-o recunoști!

Mi-au plăcut ochii ei, are un zâmbet frumos, mi-au plăcut dinţii ei şi nu în ultimul rând mi-a plăcut că este doctor. Mi-a plăcut şi că are simţul umorului… Eram un bărbat experimentat şi mi-am dat seama ce merge şi ce nu”, a declarat din dragoste Mircea Radu.

„Ea mi-a spus că părinţii ei ar vrea să mă cunoască şi eu i-am spus că mă cunosc de la televizor. Ea a spus că nu aşa şi am zis bine. Ai ei sunt profesori, ne-am înţeles din prima”, a mai spus vedeta.

Mircea Radu a devenit cunoscut în 2000 datorită succesului emisiunii „Din dragoste”, pe care o prezenta în fiecare marți seara la Antena 1.

Între timp, bărbatul a prezentat știrile de la Televiziunea Română, surprinzându-i pe fanii care l-au remarcat în ipostaza de Cupidon în show-ul matrimonial.

loading...
test
0
Test