Mâine suntem sub imperiul cifrei 8. Ce se întâmplă pe 8.01.2018

În timpul anului, există mai multe zile speciale din punct de vedere numerologic. Ziua de luni, 8 ianuarie 2018, are în componență de două ori cifra 8. Care este semnificația cifrei 8 din punct de vedere numerologic?

Cifra 8 în numerologie: Ce sentimente trăim într-o zi de 8?

În primul rând trebuie știut că cifra 8 reprezintă infinitul. Dacă întorci 8-ul o să obții semnul infinitului folosit la matematică. 8 este combinația a două cercuri închise, iar o zi care se află sub protecția acestei cifre poate fi una complicată, greu de înțeles.

Întrucât cifra 8 este guvernată de imprevizibila planetă Uranus, iar ziua de luni este ziua Lunii, avem iată o situație ceva mai complicată. Este o zi în care se poate întâmpla orice, însă suntem noi pregătiți atât pentru lucrurile bune cât și pentru cele rele?

Caracteristicile pozitive ale cifrei 8 sunt nenumărate. 8 simbolizează, dincolo de orice, energie vitalitate, bună dispoziție mai ales pentru cei care nu trândăvesc și se trezesc de dimineață.

8 este cel mai bun prieten al oamenilor conștiincioși, activi, al celor care au o viață organizată. Cifra este prietena agricultorilor, a oamenilor care muncesc în fabrici, a cofetarilor, a mașiniștilor, a profesorilor. Este mai puțin prietenoasă cu oamenii care au meserie ce nu presupun o rigoare zilnică.

În tot contextul organizat, cu toată disciplina, persoanele care au cifra de destin 8 sunt persoanele care știu să reformeze un sistem tocmai pentru că și-au petrecut toată viața analizându-l.

Așadar, cei care au în componența datei lor de naștere cifra 8 ori au numărul de destin 8 sunt oameni care pot schimba lumea, pot schimba paradigme sociale și pot reinventa lucrurile.

Problemele apar în următoarele rânduri. Așa cum vă așteptați, cifra 8 are și caracteristici negative. O zi guvernată de 8 ne poate aduce instabilitate emoțională, o mulțime de neplăceri, discuții aprinse și chiar violențe.

Orice fleac ne poate scoate din sărite pentru că într-o zi de 8 suntem ceva mai sensibili, chiar dacă mai eficient din punct de vedere profesional. Este genul acela de zi în care munca și starea psihică se despart și poate ieși haos.

CITEȘTE ȘI: Numerologie: Află în ce an îți va merge cel mai bine

Data nașterii tale dezvăluie numărul karmic. Cum va arăta viitorul tău în următorii 5 ani, potrivit numerologiei

Previziuni karmice 2018 – Anul revoltelor, al împăcărilor-surpriză și al iubirii

Un om l-a întrebat pe Dumnezeu: “De ce nu poți ajuta această fată care stă pe străzi?” Dumnezeu a răspuns …

Pentru cei foarte originali și foarte concentrați pe meseria lor, poate apărea sentimentul de lene. Amânările sunt la ordinea orei într-o zi de 8. Oamenii devin mai încăpățânați, mai bârfitori, mai puțin coerenți cu propriile lor plângeri.

Într-o astfel de zi, există marele risc de a ne schimba atitudinea de la o secundă la alta, de a nu ne mai urmări interesele, ci de a ne hrăni lipsurile sufletești.

Este una dintre zilele în care cei mai mulți oameni intră în depresie tocmai pentru că nu știu cum să abordeze problemele original astfel încât să nu existe tot felul de interpretări ori pur și simplu fac asta de dragul ideii de a trece altfel peste obstacole.

loading...
test
0
Test