Mâine e marți, 13. Ce se întâmplă din punct de vedere numerologic

Mâine este marți, 13 și din punct de vedere numerologic este o zi cu totul aparte. Din punct de vedere numerologic, ziua este guvernată de cifra 9.

9 reprezintă finalurile de ciclu, deci ne putem aștepta la deznodământuri neașteptate, la adevăruri care vor ieși la iveală într-un mod unic.

Se încheie o perioadă nefastă, însă greul poate începe abia de mâine. În unele culturi, 13 este asociat norocului, însă în altele ziua de marți, 13 este asociată cu ghinioanele.

De ce este o zi 9, chiar dacă mâine e 13 martie?

Pentru a obține cifra zilei trebuie adunate toate cifrele care compun data zilei. Prin urmare 13.03.2018 este o zi de 9 numerologic vorbind (1+3+3+2+1+8 = 18, iar 1+8 = 9).

Numerologul Mihai Voropchievici are un mesaj pentru cei care au cifra destinului 9: „Este un visator, un cautator. Nu este la fel de romantic ca ceilalti.

Azi e foarte fericit, peste 10 minute este trist. Sunt oamenii care pot lucra pe tot ce inseamna sisteme umanitare. De multe ori, ei se neglijeaza pe ei. Au impuls de moment”.

Așadar, marți, 13 ne poate aduce schimbări fundamentale. E o zi în care putem lua decizii la care nu ne-am fi gândit niciodată.

CITESTE SI: Previziuni karmice 12 – 18 martie 2018. Săptămână grea pentru zodiile de pământ

E o zi numai bună pentru a începe lucruri noi, dar și pentru a pune capăt anumitor chestiuni vechi, grele, care atârnă în cârca noastră.

E o zi perfectă pentru a trage linie, pentru a merge mai departe, pentru a conștientiza unde am greșit în existența noastră.

E o zi benefică împăcărilor, o zi numai bună pentru a realiza în cine să ne bazăm, pe ce să punem accent în viața noastră și așa mai departe.

Marți, 13 este o zi extrem de benefică dacă știm cum să profităm de anumite lucruri pe care ni le rezervă viața. Este o zi perfectă din toate punctele de vedere dacă reușim să ne păstrăm calmul.

0