Anul 2019 este un an fericit, plăcut, bucuros, vivace, ne eliberăm sufletul de toate vicisitudinile și trebuie să ne eliberăm. Stabiliți-vă pentru cele 12 luni 12 dorințe. Dacă nu ați stabilit aceste dorințe, mai aveți timp acum. Cel mai greu e să împlinim dorința lunii ianuarie.

An universal 3. Trebuie să ne detașăm puțin, să muncim în limitele normalului. Sunt și cifre de destin care în loc să se repeadă spre distracție se vor duce spre muncă.

Cifra de destin 1 – Cifră 3 impară pentru anul viitor se „pupă” foarte bine cu cifrele 1, 3, 5 , 7 și 9. Se mai înțelege foarte bine și cu 8. Beneficiază de aceleași auspicii ca cei cu număr impar la cifra de destin.

Să aibă curaj mai mult, să obțină ce își dorește. Voința și abnegația vor fi puncte de bază, să le pună în aplicare. E anul în care pot obține lucruri mari. Să își pună creativitatea la lucru.

Jurnaliștii, scriitorii pot obțime recunoaștere și bani până la finalul anului. Să iasă din starea în care sunt, să aibă un an bun, în funcție de cum ies din zona de confort.

Cifra de destin 2 – sunt frământări, sunt îndemnați spre muncă. Este un an în care pot călători, pot cunoaște un partener, să mai ales puțin pretențiile. Anul le oferă multe posibilități de a se apropia de o persoană.

Nu trebuie să stea în anonimat, să încerce să iasă din această stare, să cucerească. Să aibă grijă că sunt câteodată prăpăstioși și se lasă influențați de cei din jur, să nu mai ia de bun tot ce li se spune. Să comunice mai mult, să lase rușinea deoparte și să dea frâu liber dorințelor.

Cifra de destin 3 – este un an satisfătăcător. Cheltuiesc mult, dar au resurse, călătoresc mult, e un an excelent pentru călătorii. Să încerce să călătorească, dar să nu mai fie frivoli. Se îndrăgostesc repede și le trece la fel de repede. Să caute alesul sufletul. Un an fantastic de benefic pentru voi. Anul este fericit pentru cei cu destin 3.

Cifra de destin 4 – au două variante. Se distrează sau se gândesc că au multe de rezolvat și se retrag în biroul lor. Să iasă din sedentarismul lor, să își încarce bateriile, să iasă, să socializeze.

Să își găsească un partener, să cunoască oameni noi. Pot cunoaște și partenerul de viață. Să lase scepticismul. Să iasă și să se facă înțeleși, să nu se împotmolească. Să lase munca aceasta multă și să își împartă eficient timpul.

Cifra de destin 5 – sunt mai explozivi. Sunt întreprinzători, care fac călătorii, se organizează. Sunt veseli, știu să își atragă partea financiară, să își realizeze plăcerile. Un an extraordinar de călătorii, comunicare, nu e nevoie să muncească mult. Este un an bun de relaționare și de comunicare, vor fi ajutați.

Prietenii făcuți acum vor fi alături cel puțin 9 ani. Anul viitor este anul în care foarte mulți bărbați și femei au șansa să găsească un amant, un tovarăș de viață fără patalama la mână, dacă nu vor să se căsătorească. Atenție la neatenție. Toate aventurile au șanse să fie descoperite de soții și soți. An de aventură pentru amanți și posibili copii.

Cifra de destin 6 – este întotdeauna un familist, conformist, va încerca în 2019 să se adapteze. Are prea multe obligații familiale. Să lase conservatorismul.

E în căutarea perfecțiunii și poate găsi nodul în papură, greu de mulțumit și pretențios. Are o dorință de aventură, este afectuos. Un an pe muchie de cuțit, un an foarte greoi, se va da permanent o luptă – muncă sau dragoste? Munca va prima în defavoarea dragostei.

Cifra de destin 7 – mai gânditori și introvertiți. E un an vesel, se iau niște măsuri de precauție, undeva trebuie să fie foarte atenți. Vor o schimbare, caută aventura, nu se exteriorizează foarte mult, poate doar în cercul de prieteni unde sunt volubili și vorbăreți. Cei care vor să intre în comunicare cu ei trebuie să discute o temă filosofică.

Este un an benefic pentru că primesc recompense în funcție de ce au făcut în anii trecuți. Se vor întreba de unde vin atâtea oportunități, beneficii în toate domeniile, să se distreze mai mult.

Un an spiritual, să cunoască mai mult, să citească mai mult. Mici accidente din neatenție.

Cifra de destin 8 – se bucură de un an revigorant, reconfortant. Sunt pragmatici, muncitori, Vor învăța să îmbine utilul cu plăcutul. De ei depinde să își organizeze un concediu. Cunoștințe noi, vor cunoaște oameni noi, vor îmbina utilul cu folositorul.

Să nu încerce lucruri riscante, că riscă să rămână fără bani. Să se uite la ce au făcut în urma lor, măcar trimestrial. Să nu arunce cu banii.

Cifra de destin 9 – o să își facă de cap. Vor circula, vor cunoaște oameni noi, vor sări în ajutorul celorlalți. Cei mai buni ofertanți de dragoste în anul 2018.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.