VEȘTI FOARTE TRISTE! Florin Piersic este bolnav…: „Nu-mi vine să cred că eu sunt cel care…„

Florin Piersic este unul dintre cei mai mari și iubiți actori. În ultima perioadă, s-a scris că artistul ar avea probleme de sănătate.

El a vorbit în cadrul unei emisiuni despre supărările sale și a explicat de ce dincolo de zâmbetul de pe scenă se ascunde o mare tristețe.

„Am avut un înger deasupra mea, poate sora mea care s-a înecat încercând să salveze o colegă.” a mărturisit întristat actorul.

Florin Piersic este apreciat pentru talentul său de neegalat, iar întâlnirile cu publicul sunt întotdeauna speciale, căci acesta însufleţeşte orice loc.

Florin Piersic a dezvăluit că a pus suflet în tot ceea ce a făcut şi mereu s-a gândit la părinţii săi care i-au influenţat viaţa, dar acum se simte trist.

CITEȘTE ȘI: Florin Piersic, DECIZIE NEAȘTEPTATĂ după ce Stela Popescu și Cristina Stamate s-au stins din viață

„Întâlnirea mea cu publicul este întotdeauna specială, am de spus lucruri frumoase. Am jucat alături de nume mari, nici nu mi vine să cred… Amintirile sunt mai mult decât frumoase, nu-mi vine să cred că eu sunt cel care a făcut toate aceste roluri.

Tatăl meu era doctor dar şi profesor şi era la film cu mama mea, iar mamă i-a spus… cred că o să nasc, eu m-am născut în cinematograf, de fapt acolo am dat primele semne de viaţă. Sunt un om trist, am trăit aşa cum am trăit, am pus mult suflet în tot ce am făcut, dar în capul meu au fost mereu părinţii mei.

Vorbesc mult fiindcă am ce să spun, mulţi dintre prietenii mei nu pot să vă mai vorbească. De când am vârstă asta sunt mai emoţionat când apăr decât eram altădată.” a declarat sincer Florin Piersic, astăzi, într-o emisiune tv.

Florin Piersic, mărturisire dureroasă

În luna septembrie, el a mărturisit că ia mai multe pastile.

“Sunt bolnav. De medicamente. În special de vitamine. De fapt, cred că ar fi cazul să recunosc că iubesc cel mai mult pastilele cu care mă îndop şi care mă ţin în picioare.

Mi-a zis o doctorita din Germania că sunt sănătos tun, dar după ce m-am întors în ţară, mi-a trimis prin poştă un pachet mare cu medicamente, pe care să le iau la ore fixe. O perioadă, am luat şi câte 40 de pastile pe zi, dar la final am fost ca nou”, povestea Piersic acum ceva timp, potrivit Wowbiz.

După ce tot mai mulți actori părăsesc scena vieții, Florin Piersic a declarat că simte că sfârșitul e aproape.

“Vreţi să tac? Asta am vrut eu astăzi, să tac, să nu spun nimic. Pentru ce? Pentru că a devenit laitmotiv: ‘Florin Piersic vorbeşte mult’. Păi vorbesc ca să mă auziţi şi să vă dau nişte exemple cu întâmplări din care dumneavoastră să trageţi concluzii. În ziua în care Iurie Darie, Şerban Ionescu sau Irina Petrescu nu mai pot să comunice cu dumneavoastră, nu vă pare rău că oamenii ăştia nu mai sunt?

Îmi pare rău de ce spun acum, dar va veni o zi când eu n-o să mai pot să vin să vorbesc cu dumneavoastră. De ce? Pentru că eu o să fiu undeva sus, într-o stea. Şi poate unul dintre dumneavoastră o să spună: ‘Ce păcat, mă, ne mai povestea şi el câte o întâmplare, ne mai recita o poezie, mai fredona o melodie, mai făcea glume cu noi’. De ce nu vă bucuraţi de asta?”, a fost replica lui Florin Piersic pentru cei care-l ironizeaza.

0