„Șerban Huidu a murit”. Anunțul care a șocat România: Ce s-a întamplat de fapt

„Șerban Huidu a murit!” S-a scris că s-a stins, iar prezentatorul a reacționat imediat

Viața de vedetă vine cu suișuri și coborâșuri, iar, ar spune unii, unul dintre respectivele cobărâșuri este aproape nelipsitul zvon al morții. Cel mai recent exemplu este chiar Șerban Huidu, care, conform unei știri false, ar fi murit.

Prezentatorul TV nu a rămas indiferent acestor zvonuri, pe care le-a adresat, în cadrul emisiunii radio pe care o prezintă alături de Codruț Kegheș, cunoscut drept Dezbrăcatu’.

Vorbind cu o altă vedetă despre care au circulat tot felul de zvonuri, Șerban Huidu a reacționat prin a folosi un exemplu al cărui protagonist era chiar el.

„Și despre mine s-a scris acum câteva zile că am murit, dar uite că nu am murit, sunt viu,” a explicat Șerban Huidu în cadrul emisiunii, conform Cancan.

Au mai existat și alte exemple de vedete „înmormântate” de zvonuri pe internet, printre care se numără Irina Loghin sau Marian Râlea.

În cadrul unei emisiuni la radio pe care o prezintă împreună cu Dezbrăcatu’, pe numele din buletin Codruţ Kegheş, Șerban Huidu a comentat știrea falsă apărută zilele trecute în legătură cu faptul că ar fi încetat din viață.

„Și despre mine s-a scris acum câteva zile că am murit, dar uite că nu am murit, sunt viu”, a declarat Șerban Huidu în cadrul unei emisiuni de radio.

Prezentatorul a avut această reacție în timp ce vorbea la telefon cu Gina Pistol, pe care a sunat-o să-i pună întrebarea care se află zilele acestea pe buzele tuturor.

Şerban Huidu a provocat un accident violent în urmă cu aproape șapte ani

Vă reamintim că în 2011, Şerban Huidu a fost implicat într-un accident tragic la ieşirea din localitatea brașoveană Timişul de Sus, într-o zonă în care sunt curbe. Acesta a intrat cu maşina pe contrasens şi a izbit un autoturism în care erau cele trei persoane.

Prezentatorul se afla în maşină împreună cu soţia sa, cu cei doi copii şi cu bona acestora. Potrivit concluziilor expertizei tehnice, la momentul accidentului maşina condusă de Şerban Huidu rula cu 87 de kilometri la oră, în condiţiile în care limita de viteză era de 50 de kilometri la oră, şi a intrat total pe contrasens.Din nefericire, în urma impactului nimicutor, cele trei persoane aflate în maşina care circula regulamentar au murit. Prezentatorul TV a fost condamnat pentru ucidere din culpă la patru ani de închisoare cu suspendare.

loading...
test
Taguri:
0
Test