Gabriela Cristea a dezvăluit că a pierdut o sarcină

Gabriela Cristea a pierdut o sarcină în trecut. Însă nu a vorbit despre acest subiect până acum. A preferat să păstreze tăcerea. Însă, prezentatoarea TV a decis să vorbească și despre acest subiect delicat. Află detaliile din rândurile care urmează.

Gabriela Cristea a pierdut o sarcină în trecut

În luna septembrie, fetița Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda va împlini un an. Cei doi sunt foarte fericiți pentru că au devenit păriți. Însă nimeni nu a știut până acum că Gabriela Cristea a mai fost însărcinată în trecut, dar a pierdut sarcina.

Când a fost invitată la postul de televiziune la care va prezenta noua sa emisiune, Gabriela Cristea a vorbit și despre acele momente dificile din viața sa. A mai fost însărcinată, dar din nefericire a pierdut copilul.

“Am pierdut o sarcină în trecut, dar nu am vorbit niciodată despre asta.”, a spus prezentatoarea TV în premieră pentru Antena Stars, postul de televiziune la care va prezenta noua sa emisiune.

De asemenea, îndrăgita prezentatoare TV a vorbit și despre momentul în care a aflat că va deveni mămică. Mai jos vei găsi declarația sa.

„M-am dus la farmacie, am luat două teste, că așa se face, erau de la firme diferite. (…). Era duminică, pe la ora șapte dimineața, erau chiaună de somn.

Dau drumul la treabă și dau să-l arunc în chiuvetă și bag privirea periferică, înțelegi? Și mi se păru că are două linii! M-am trezit brusc! Am țipat: «Iubire sunt două». Iar el zice: «Unde sunt două?», și eu zic: «Mă duc să mai fac unul».

După care îi arunc testul în pat… pe ăla pe care l-am făcut primul. Nici nu am apucat să fac treaba aia rușinoasă și au apărut iar două lunii. Tavi s-a trezit și el și ne-am așezat și eram «Acum ce facem? Să ne bucurăm, să ne întristăm.»”, a spus prezentatoarea TV.

TE-AR PUTEA INTERESA ȘI: Vine barza pentru a doua oară! Gabriela Cristea este în culmea fericirii. Felicitări!

Eveniment fericit pentru Gabriela Cristea. Prezentatoarea TV va deveni mătușă în scurt timp. La opt luni de când a adus-o pe lume pe fetița ei și a lui Tavi Clonda, Victoria, acum prezentatoarea se pregătește pentru a deveni mătușă. Însă relația ei cu fratele său nu este una tocmai bună. Află detaliile despre acest subiect din rândurile care urmează.

Gabriela Cristea, din nou mătușă
Laura Cristea, soția lui Emil, fratele Gabrielei Cristea, este însărcinată în 36 de săptămâni. Urmează să dea naștere celui de-al doilea copil al său. Fericitul eveniment va avea loc în mai puțin de o lună.

Așadar, în scurt timp, Gabrial Cristea va deveni mătușă pentru a doua oară. Va fi o diferență de nouă luni între Victoria, fetița Gabrielei Cristea, și bebelușul care urmează să vină pe lume. Cei doi veri primari vor avea vârste apropiate.

Însă, din păcate, Gabriela Cristea nu are o relație foarte bună cu fratele ei. Și asta din cauza discuțiilor mai vechi dintre prezentatoarea TV și părinții săi.

Gabriela Cristea, înțepătură pentru Bianca Drăgușanu după ce s-a aflat că revine pe micile ecrane
Gabriela Cristea va reveni pe micile ecrane tot cu un show matrimonial, dar de data asta nu la Kanal D, ci la Antena Stars.

Vedeta va prezenta un show de luni până sâmbătă de la 18:45. Mulți au crezut că emisiunea Gabrielei va fi pe același tronson orar cu fosta ei emisiune pe care acum o prezintă Bianca Drăgușanu. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

loading...
test
0
Test