Adevărul despre Radu Vâlcan și Mădălina Manole. Ce fel de relație au avut?

S-a spus despre Mădălina Manole că ar fi avut o legătură cu Radu Vâlcan sau cu Claudiu Niculescu. Cu aproape 20 de ani în urmă, au apărut zvonuri potrivit cărora ar fi existat o legătură între regretata artistă și Radu Vâlcan. Pe atunci, bărbatul era model. A apărut într-un videoclip al cântăreței. În anul 2000, Radu Vâlcan a făcut unele declarații legate de presupusa relație pe care ar fi avut-o cu ”fata cu părul de foc”.

Ce a spus Radu Vâlcan despre relația cu Mădălina Manole?

”Mădălina e într-adevăr o femeie frumoasă și lumea nu poate decât să comenteze. Poate mi-ar fi plăcut să fie iubita mea dacă nu era măritată. Oricum, chiar dacă aș avea o relație cu ea-ascunsă, așa cum spun barfitorii, să fiți convinși că nu aș recunoaște. Nu vreau să-i fac probleme în familie”, a fost declarația făcută de Radu Vâlcan în anul 2000, potrivit wowbiz.

Mădălina Manole nu a vorbit niciodată desre relația pe care se spunea la vremea aceea că ar fi avut-o cu Radu Vâlcan. Însă, ziarele vremii au vorbit despre acea legătură dintre cei doi. Mai mult decât atât, pe coperta unei reviste mondene care a apărut la vremea aceea, pe lângă o poză cu cei doi, a apărut și titlul ”Mădălina și Radu, iubire interzisă.”

CITEȘTE ȘI: Camelia Mitoșeru, despre Mădălina Manole: „Mi s-a părut groaznic…”

CITEȘTE ȘI: Ion Manole, dezvăluiri despre Mădălina Manole! De ce se ducea atât de des în America

După ce au apărut zvonurile potrivit cărora între Mădălina Manole și Radu Vâlcan ar fi o relație amoroasă, regretata artistă care a plecat dintre noi pe data de 14 iulie 2010, nu a vorbit ddespre acest subiect. Totuși, Radu Vâlcan a comentat atunci subiectul. Atunci, Radu a vorbit despre furmusețea artistei. Însă nu a recunoscut că între ei există o legătură.

Acum, la opt ani de la dispariția Mădălinei Manole, povestea a ajuns din nou în atenția presei. Despre presupusa relație dintre cei doi s-a vorbit în presă în trecut. Însă nu a apărut nicio confirmare. Zvonurile nu au fost niciodată confirmate.

loading...
test
0
Test