Horoscop săptămânal Minerva 24 – 30 iunie 2018 Săgetător.Cosmosul te încurajează să ai încredere în instinctul tău, mai ales la începutul săptămânii, când ţi-ar putea aduce o ocazie pe care altfel a-i pierde-o. Intuiția îţi poate fi ghid și în alte moduri, așa că ar merita să fii atent la mesajele subtile care vin de la tine, din interiorul tău.

În același timp, cu Neptun implicat în toată povestea, ai putea fi atras spre reflecție și meditație. Și acest lucru te-ar putea ajuta să te simți mai relaxat și mai pașnic în sine.

Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul integral al săptămânii 24 – 30 iunie 2018: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Horoscop săptămânal Minerva 24 – 30 iunie 2018 Săgetător

Joi, 28 iunie, Soarele care traversează Racul te-ar putea pune în legătură cu emoții puternice în următoarele patru săptămâni. Acest lucru poate fi un moment bun pentru întregul proces de experiențe care ar fi putut să te ţină în trecut. Făcând acest lucru te poate lăsa să te simți revigorat și energizat. De asemenea, un tranzit anume te poate stimula, în aceeași zi, să te apropii de cineva pe care îl găsești foarte atractiv.

Vestea bună ca să fii singur este că nu trebuie să faci nimic din ce nu vrei să faci! Nu permite prietenilor sau colegilor să te preseze să te întâlneşti cu cineva pe care nu doreşti să-l întâlneşti sau să mergi undeva unde nu vrei să mergi. Mingea este în terenul tău și unde o trimiţi este în întregime decizia ta. Un admirator secret îţi condimentează weekend-ul plăcut, dar cu cât sunt mai misterioase aceste lucruri, cu atât devii mai îngrijorat. De ce?

Profesional este posibil să începi să vezi progresul pe care l-ai anticipat de ceva timp. Vei observa că ai mai mulți clienți, că fluxul de idei facilitează comunicarea, aşa că aşteaptă-te la o mai mare satisfacție. În timp ce unii din jurul tău ar putea să vâneze curcubee, tu vei lucra cu atenție în spatele scenei. Este o perioadă ideală pentru a lucra pe obiective care să fie fundația ta pentru viitor.

În această săptămână vorbim despre relațiile tale și despre ceea ce ai nevoie. Eşti în căutări, dar pentru a obține ce doreşti, fă-ţi cunoscute obiectivele, tare și clar. Schimbi cercul de prieteni şi de colaboratori ceea ce te schimbă într-un mod benefic. Vei câștiga mai mulți bani dacă ţii cont de sfatul unui rival decât să te lupți cu el.

Aspectele te împuternicesc în toate privințele. Te simți fabulos și simţi că eşti pe val. Vei avea controlul conştient al propriei sănătăţi. Să nu te mai sabotezi și să nu te mai simți vinovat că nu faci ce fac alţii. Acum poți vedea ce urmează și să iei măsuri pentru a da de capăt oricăror dezastre, în special cele dietetice. Rămâi pe drumul acesta. Este bine ce faci.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.