Horoscop săptămânal Minerva 24 – 30 iunie 2018 Leu. Poate că te simți mai conectat la sentimentele tale marți, 19 iunie, când te gândești la sectorul tău spiritual. Expresiva prezență a lui Mercur aici te poate încuraja să explorezi emoțiile care bolborosesc de ceva timp. Lucrând prin ele, te-ai simți mult mai bine cu tine.

Luna se află în Casa banilor proveniți din muncă proprie. S-ar putea să te trezești transferat într-o comunitate care se dovedește aducătoare de satisfacții din plin. De miercurea trecută, Venus a intrat în Leu și în Casa personalității, acum este conjunctă cu Nodul Nord și ar putea facilita negocierea sau discutarea unor probleme mai delicate legate de tine. Se pot specula multe calități diplomatice ale acestei planete. Ia-o mai ușor vineri, pe 22 iunie, totuși, din cauza inconjuncției lui Mercur cu Saturn, care se află în Casa muncii și a sănătății. S-ar putea să ai probleme și să nu poți rezolva o sarcină care trebuie făcută.

Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul integral al săptămânii 24 – 30 iunie 2018: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Horoscop săptămânal Minerva 24 – 30 iunie 2018 Leu

Sentimental, simți ca esti pe drumul cel bun, dar nu ai încă toate rspunsurile. Păstrează lucrurile în mișcare împreună cu o persoană nouă, chiar dacă nu ești sigur exact spre ce te îndrepți. Uneori călătoria poate fi mai distractivă decât să ajungi la destinație. În cazul în care noul sau noua prietenă îți trezesc suspiciuni în weekend, urmați-vă instinctul și faceți un pas înapoi. Este mai bine decât să-ți pară rău mai târziu pentru că a apărut cineva altfel decât ceea ce ai întâlnit până acum.

Profesional se resimt unele frustrări pe care le-ai simțit din plin în ultimele săptămâni. Totuși, trebuie să fii răbdător și metodic în abordarea ta. Este un moment bun pentru a interveni în orice situație care implică probleme de comunicare, marketing sau transport. Ai idei bune, dar nu te aștepta să fii încă auzit. Poate fi o perioadă stresantă în anumite privințe. Încercă să nu te iei după zvonuri sau să nu pui criticile la inimă.

Relațional, accentul se pune pe legăturile pe care le ai, indiferent de forma lor, în această săptămână, iar Universul aduce în viața ta tot felul de oameni cu care ai mai avut de-a face. Dacă nu își fac apariția personal, asta te-ar putea pune pe gânduri. Ce ai învățat pe când erau în jurul tău? Te-ai schimbat sau ai rămas la fel? Aspecte indică faptul că te gândești la mai multe modalități de a câștiga bani, probabil prin extinderea unui hobby.

Dorința ta de a rezolva problemele cu spatele și de a atinge un grad ridicat de flexibilitate poate ajunge la noi niveluri. Dacă nu ai încercat încă yoga sau tai chi, poți fi surprins de cât de bune sunt. Tratamentele criogenice, dansul sau înotul te pot ajuta, de asemenea, să îți recâștigi o mai mare mobilitate.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.