Fecioara

Cu Marte care se deplasează în prezent prin Casa muncii și a sănătății, a se citi a dietelor și nutriției, poți fi motivat să îți schimbi garderoba cu câteva haine noi. Ar putea fi în interesul tău să o iei treptat. Cum Marte este în Vărsător, eforturile tale ar putea fi uneori inegale și de aici senzația de epuizare energetică. Dacă poți gândi pozitiv ar trebui să atingi rezultatul dorit.

BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI

Luna începe săptămâna în Casa lucrurilor ascunse, a speranțelor și a secretelor bine păstrate și poate fi o oportunitate de a face un nou pas în direcția realizării viselor tale.

Dacă intenționezi să începi, este cu siguranță timpul să mergi înainteTot acum, Venus conjunctă cu Nodul Nord se mișcă prin Leu în sectorul cel mai spiritual al temei voastre natale. Acest lucru te poate inspira să te oferi voluntar în timpul liber. Dacă o faci, ai putea găsi acest gen de activitate foarte satisfăcător pentru tine.

Sentimental ți se spune că reacționezi exagerat la tot? La început de săptămână te vei simți nesigur. Discu cu un prieten de încredere despre ceea ce se întâmplă cu adevărat, mai degrabă decât să îți suprimi sentimentele.

Există activități distractive la care poți participa în weekend, așa că nu ezita să participi la ele solo. Vor fi prea mulți oameni noi pe acolo.

Horoscop săptămânal Minerva 17 – 23 iunie 2018 – Fecioară

Profesional s-ar putea să te simți deosebit de deschis spre socializare acum. Energia aceasta poate cauza neînțelegeri și întârzieri, dar este relaxantă. Totuși, concentrează-te asupra menținerii programului de lucru regulat și depune toate eforturile pentru a da ceea ce ai promis. Este un moment bun pentru activități relaxante și plăcute.

Așteptă-te să începi ceva nou. Pot exista confruntări neașteptate cu alții. Păstrează cât poți lucrurile simple atunci când emoțiile se manifestă la un nivel ridicat.

Activitatea din casa moștenirilor și datoriilor în această săptămână arată că este posibil să fii moștenitor de drept sau să închizi o linie de credit. Dar dacă descoperi că ai nevoie de un plan de rambursare mai bun, Universul te poate ajuta să câștigi mai mult prin responsabilitate în această zonă. ZâmbeșteStai din ce în ce mai bine.

Trebuie să îți controlezi regulat starea de sănătate. Dacă ai tendința de a trăi cu capul în nori, ești în pericol și ai deja unele probleme. Exercițiul și grădinăritul sunt foarte bune în această perioadă. Exercițiile care te ajută să te împământezi sunt cele mai bune pentru tine.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.