Horoscop săptămânal Minerva 15 – 21 aprilie 2018 Rac

Horoscop săptămânal Minerva 15 – 21 aprilie 2018 Rac. Tu trebuie să zbori, Racule! Ești monarhul tuturor fluturilor sociali în această săptămână, susținut de energia cuplului Venus – Marte. În sfârșit!

Puteți descoperi un profund sentiment de apartenență la un grup; sau, ți-ai putea întâlni poporul tău, o echipă de spirite înrudite care văde lumea printr-o lentilă similară. Ieși și amestecă-te cu ei; explorează noi zone.

Horoscop săptămânal Minerva 15 – 21 aprilie 2018

CITEȘTE HOROSCOPUL INTEGRAL PENTRU ZODIA. DĂ CLICK PE ZODIA TA PENTRU A CITI HOROSCOPUL PENTRU PERIOADA 15 – 21 APRILIE 2018: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI.

În timp ce ai nevoie de timp ca să fii singur, vei prospera în compania prietenilor potriviți. Sunteți înconjurat de o echipă de suflete pe gustul vostru?

Este săptămâna în care veți funcționa asemenea unui superconector ca să îi aduceți pe cei care se aseamănă, împreună. Faceți pasul, luați în considerare organizarea unei întâlniri apropiate cu ei, miercuri.

Din moment ce Marte se află în casa a 7 a a romantismului și a parteneriatelor de orice fel, în timp ce Venus se amestecă în lucru în echipă, o face pentru că ar putea exista o stea strălucitoare în grup, de care să îți dai brusc seama și să-ți dorești să o cunoște mai bine.

Grupul prietenilor nu este un loc atât de rău pentru a găsi iubirea; de fapt, acea strategie poate funcționa bine pentru semnul vostru ceva mai lent, asta până la încălzire.

De asemenea, ar putea apărea un colaborator creativ sau un partener pentru o afacere de succes. Marte revigorează sectorul tău tehnic, așa că, dacă te simți ca și cum ai face ceva, miercuri ai putea juca meciul norocos.

Dacă ești deja într-o relație, discută viziunea ta despre iubire, deoarece energia lui întrebați, credeți, primiți, curge în favoarea voastră și puteți decide să faceți un mare salt împreună, cum ar fi achiziționarea unui apartament sau mergeți să alegeți inele pentru căsătorie.

Dacă energia socială vă distrage atenția în timpul săptămânii, nu vă temeți. Mercur revine în mers direct și blocajele care te-au ținut pe loc vor dispărea în următoarele câteva săptămâni, în timp ce problemele rămase în așteptare se vor rezolva.

Dacă v-ați confruntat cu un coleg, posibil cineva din conducere sau un începător care se lovește de autoritatea ta, lucrurile se vor lămuri în curând.

Ai evitat să comunici? Acum este momentul să faci o listă a tuturor persoanelor de care ai nevoie pentru contactat, propunerile și documentele pe care trebuie să le trimiți și orice prânzuri de afaceri amânate trebuie să le reprogramați.

Luna Nouă te ajută să pui lucrurile în mișcare

Luna Nouă în Berbec în Casa a 10-a a carierei te îndeamnă să îți faci timp pentru a-ți stabili obiectivele carierei în următoarele șase luni. Sau poate este timpul să vă rebrenduiți, să luați o altă direcție și chiar să devii șeful tău? Luna Nouă te ajută să pui planurile mari în mișcare!

Faceți un arc ideatic până la Luna Plină din Berbec de pe 24 septembrie. Ce dorești să faci apoi și, mai important pentru semnul tine, cu cine? Gândește la nivel macro, acționează cu îndrăzneală și deschide-ți cale spre pasiunile viitoare.

0