Horoscop Minerva Balanta 13-19 noiembrie 2016

Balanta – si pentru acesti nativi saptamana se anunta darnica. Si vine cu de toate. Saptamana poate avea coloratura de vacanta cu tot ceea ce implica ea, dar poate aduce surprize in plan profesional, in cel relational, un castig de natura nu atat spirituala cat mai de graba materiala in sensul ca Balantele pot primi acum raspunsuri care vin pe cai subtile, prin rugaciune sa spunem iar ei sa se simta iubiti, de Dumnezeu.

Pot primi vesti oficiale despre o situatia complicata cu iz juridic prin care sa fie anuntati ca a incetat orice actiune penala impotriva lor.

La capitolul dragoste nu spun ca lasa garda jos ci ca incearca sa-si impuna vointa ceea ce pentru o femeie sau un copil seamana cu teroarea. Daca este vorba de afaceri, stiu sa asculte, de regula, vorbesc putin, iar atunci cand o fac, o fac in cunostinta de cauza.

E buna o asemenea strategie, dar de obicei are efecte mai putin benefice. Deci atentie la zilele de 14 si 15 noiembrie. Cei care sunt singuri, ma refer la barbati, ar putea sa intalni partenera visata, dar ca mai mareu exista un dar, aceasta ar putea fi fascinata de portofelul lor si nu de cum arata. De retinut ca femeile Balnata impun ritmul in cuplu.

Lucrurile merg in directia dorita iar atmosfera este una cum nu au mai trat ei de multa vreme.
Daca este vorba despre o afacere, vor da lovitura, daca vorbim despre terapiile alternative vor avea ocazia sa straluceasca, in sensul bun al cuvantului, dovedind un pragmatism si o coerenta tipic balantelor.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

0