Horoscop Minerva 4 – 10 februarie – Berbec

Berbec

Muncă, dragoste, viață, orice şi ce este mai important, săptămâna aceasta îşi va atinge ţelurile pe care şi le-a propus.

Până pe 5 și 6 februarie spun tuturor exact ceea ce cred, dar ce este mai important este că traversează o săptămână dinamică, nu va avea timp să se plictisească cum se întâmpla mai acum două – trei luni, şi destul de repede vor simţi oboseala, în special pe 9 şi pe 10 februarie, dar va obţine ce va dori.

Alege direct zodia:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

După 8 februarie simt nevoia de cultură, vor să citească, să se plimbe pe sălile unui muzeu, să vadă locuri istorice. Sa fiţi atenţi că pe 7 şi 8 februarie ar putea fi niţel mai preocupaţi de altele decât de partener sau de colegii de serviciu. Să nu lase ca stările acestea să impieteze asupra relaţiilor.

În ultima zi a săptămânii, pe 10 februarie, li se întâmplă tot felul de lucruri fantastice, sunt comunicativi până la exasperare, le sugerez să sară peste detalii şi să priviţi imaginea de ansamblu.

Romantismul lor va fi la cote înalte, ştiu exact ce vor ei şi intuiesc ce doresc partenerii lor, iar dacă persoanele pe care le-au cunoscut recent ocupă deja un loc în agenda şi mintea lor, sunt semne că s-au îndrăgostit sau au gânduri serioase. Sunt capabili de gesturi nebuneşti ca să demosntreze ceea ce simt aşa că nu trebuie să mire pe nimeni dacă la sfârşitul lunii, nu vor mai avea suflu, vor fi epuizaţi.

Pe 5 şi pe 6 februarie se plictisesc, aşa că eu le sugerez să iasă şi să se plimbe ca să le mai revină suflul. Aerul curat le va stimula creierul şi inima şi va funcţiona asemenea unui duş cu apă rece. Şi iată că ideile bune vin, mai ales pe 7 şi pe 8 februarie.

Îşi planifică întâlnirile de asemenea manieră încât ele să includă şi o componentă culturală – operă, teatru, filarmonică, muzeu, ceea c îl va impresiona pe partenerul atât de greu abordabil sau de urnit. Pe 8 şi 9 februarie le va explica ce vor ca pe 10 februarie să primească şi răspunsul…pozitiv şi nu ar trebui să surpindă pe nimeni dacă îl aud şoptind dulcegării la telefon.

În ultima zi de muncă, pe 9 februarie, astrele îi avertizează să îşi controleze ieşirile şi impulsivitatea faţă de colegi şi chiar de şefi, mai bine să o folosească pentru a-şi dezvolta imaginația sau pentru a aprofunda o serie de cunoștințe prin lectură sau să îi preocupe învăţarea unei noi discipline.

Oportunități pentru o călătorii de serviciu, toată săptămâna. Indiferent de context ei se simt excelent şi probabil acesta este un motiv întemeiat pentru zilele de 7, 8 şi 9 februarie când vor demonstra că ştiu ce au de făcut. Susţin cu succes prezentări, conferinţe chiar concursuri profesionale. Pot veni promovări dar la fel de bine putem vorbi şi despre o propunere pentru un alt loc de muncă. Indiferent ce vor alege, vor face faţă cu succes.

Banii mai vin, de asemenea, din vânzarea de proprietăţi și cu ajutorul membrilor familiei. Favorizaţi sunt cei care lucrează în domeniul publicităţii, vânzări, imobiliare, industria auto. Pe de altă parte, posibil conflict cu un prieten pentru banii pe care i-a împrumutat şi nu i-a mai primit înapoi. De asemenea, este posibil să fie tentaţi să investească în ceva, în orice, numai să aducă bani. Aş spune să mai aibă puţină răbdare. Banii continuă să vină pe măsură ce se achită de promisiunile făcute.

Ca sănătate le sugerez să dea o mai mare atenţie tulburărilor cardio-vasculare dacă vor să nu aibă probleme mai tâziu. Dacă vor simţi că sunt obosiţi să se odihnească, dar asta nu exclude să-şi facă un obicei de a merge la sală şi să urmeze periodic un set de exerciţii cardio sau de forţă chiar. Să nu uite însă că orice antrenament implică şi emoţie şi trebuie să-şi păstreze în formă sistemul cardiovascular, la urma urmei. A, şi să se concentreze pe o alimentaţie echilibrată.

Alege direct zodia:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

loading...
test
Taguri:
0
Test