Horoscop lunar Minerva iulie 2018 Rac

Reprezentanții semnelui Rac vor trebui să lucreze din greu pentru ei în iulie. Este un lucru extrem de pozitiv de făcut, deoarece perioada este ideală pentru orice fel de schimbări personale.

Luna va fi de partea ta și acest lucru nu este surprinzător, deoarece este unul dintre principalii protectori ai semnului tău.

Un alt considerent este că acum influența surorii mai tinere a Soarelui va fi deosebit de puternică datorită poziției sale interstelare.

Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul complet: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Prin urmare, nu este absolut necesară implicarea în auto-critică și autodezvoltarea personală prea intensă, în această etapă. Este mai bine să te deschizi spre lume, sperând că vei face același lucru şi pentru tine.

Dacă stai în așteptare pentru răspunsul cuiva și nu transferi inițiativa, situația va scăpa de sub control, chiar dacă acesta este doar un moment puternic, pozitiv, care tinde să fie şi foarte dinamic. Acțiunile impulsive sau cele efectuate în mod esențial din motive egoiste reprezintă o altă poveste.

Nu este suficient să faci lucruri bune pentru tine, este important să înțelegi de ce acest lucru este necesar pentru toți cei din jurul tău. La urma urmei, dacă obiectivul tău final este doar propria plăcere, atunci vei intra foarte rapid în insolvenţă, adică te vei bloca cu imposibilitatea de a te mai deplasa înainte sau înapoi.

Iulie poate fi chiar o lună oarecum de meditaţie pentru tine din acest punct de vedere, deși nu îţi este clar dacă merită să te gândeşti prea mult.

Apelează la propriul cod moral și etic, care te-a îndrumat mult timp. Și nu uita că schimbările sunt deosebit de bune numai atunci când sunt sub control.

Profesional vei întâlni situații care nu vor depinde în niciun fel de tine. Dar asta nu înseamnă că nu poți folosi aceste situații pentru binele tău.

Desigur, după ce ai adunat toate informațiile, trebuie să te grăbeşti puțin şi să îţi regândeşti planurile de acţiune. Așa cum am menționat mai înainte, conservatorismul va fi acum principalul factor de frânare.

Pentru a te restarta, ca să spun aşa, singura dificultate o va reprezenta determinarea direcției corecte, prioritare.

Poți asculta sfatul altor persoane, dar astrele îţi recomandă să te bazezi doar pe propriile sentimente. Este important să reți că trebuie să te bazați mai mult pe sentimentul tău de siguranţă decât pe logică.

Iulie poate fi momentul celor mai semnificative transformări pentru Racii care sunt angajaţi. Dacă există oportunitatea de a pune în aplicare o idee planificată de mult timp, nu mai aștepta: a sosit momentul să acţionzi.

Dacă nu o faci acum, nu vei găsi un alt moment mai bun. Acum merită, cu siguranță, să-ți asumi riscul.

Și, chiar dacă ceva nu merge bine, consecințele nu vor fi la fel de dezastruoase chiar dacă te temi de asta. În general, lasă-te ghidat de sintagma dacă doreşti mai mult, devin-o mai întâi tu ceva mai mult. Este o regulă universală care va acționa în favoarea ta, o sută la sută.

Fii pregătiți ca unul dintre colegii tăi să se transforme brusc în adversarul tău, probabil unul implicit; acest eveniment ar trebui să te motiveze mai mult să acționezi.

Multe lucruri interesante legate de dragoste ţi se vor întâmpla în iulie. O situație controversată ar putea apărea în familie atunci când membrii ei nu înțeleg pe deplin situația. Este puțin probabil ca acest lucru să devină o problemă uriașă pentru tine, va fi doar un lucru curios de observat.

Aici este important să îţi aminteşti un lucru simplu: cineva care te iubește și te apreciază va face acest lucru, luând în considerare nu numai ceea ce este în avantajul tău ci și ce este în dezavantaj. Reține acest lucru când decizi să te schimbi. Pe de altă parte este un moment bun pentru a petrece împreună cu familia.

Cu toate acestea, încă trebuie să te dedici uneori şi ţie și este mai bine, în acest caz, să îţi petreci timpul în afara familiei.

În general, veți înțelege rapid că, în acest stadiu, cele mai multe conflicte se vor rezolva de la sine de îndată ce vei scăpa de această junglă urbană care este orașul. Dacă rămâi în oraș, încurajezi conflictul şi s-ar putea să determini tensionarea întregii situații.

Perioada va fi plină de emoții personale pentru Racul singur. Asta înseamnă că s-ar putea să ajungi în faţa unor situaţii pe care probabil nu o să le poţi împărtăşi cu nimeni. Dar această situație nu ar trebui să te sperie.

Dimpotrivă, trateaz-o ca pe un fel de test de credință sau evaluare a capacităților tale. Dacă simți că cineva este atras de tine, acționează! Realizează-ţi obiectivul prin toate mijloacele, dar nu încălca libertatea de a alege a altcuiva în timp ce faci acest lucru. În caz contrar, s-ar putea să ajungi la un rezultat exact opus celui pe care îl aștepți.

0