Horoscop lunar Minerva iulie 2018 Capricorn. În iulie vei fi asistat de Lună care, de obicei, nu te sprijină, pe lângă stăpânul tău principal, Saturn. Iulie, va reconfigura tranzitul satelitului natural al pământului și îți va permite să obții rezultate semnificative când vine vorba despre cucerirea sufletelor și inimilor. Această perioadă va fi deosebit de reușită în ceea ce privește începerea unor noi relații.

Este posibil cei care au familii să descopere ceva nou, mai ales dacă dorința este reciprocă. Va trebui să faci față intereselor de la locul de muncă, dar este recomandabil să nu presezi atât de mult cât să declanșezi un conflict deschis.

Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul complet: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Horoscop lunar Minerva iulie 2018 Capricorn

Perioada poate fi mai puțin reușită, dar semnului tău îi este în mod clar recomandat să acționeze în orice situație. Cu alte cuvinte, pus în fața unor situații egale, alege opțiunea care promite câteva lucruri pozitive acum, mai ales dacă participarea ta directă poate fi un factor în rezolvarea problemei. Nu transfera responsabilitatea altcuiva; ai grijă de tot, dar în același timp încearcă să fii rezonabil în evaluarea propriilor capacități.

Situația în care muști mai mult decât poți mesteca este, probabil, chiar mai rău decât să nu faci nimic. Cu toate acestea, unii prieteni adevărați te pot ajuta. Nu îți face griji dacă ceva nu funcționează din prima încercare. Iulie te va ajuta cu siguranță să stabilizezi totul. Principalul lucru nu este să te închizi față de restul lumii. Încercați să respiri însă, liber!

Profesional, iulie poate fi într-adevăr o lună ciudată, dar este o perioadă foarte promițătoare în arena muncii. Trebuie doar să faci lucrurile corect și să fii încrezător față de ceilalți. Dacă nu lucrezi singur, nu te implica într-un conflict care nu este legat de tine. Litigiul se poate încheia, cel mai probabil, fără tine. Gândește-e la propria ta capabilitate și la perspectivele de lucru. Astrele nu sugerează schimbarea locului de muncă, însă această opțiune merită luată în considerare. Îți va oferi hrană pentru minte.

Nu te limita la modurile tradiționale de comportament și nu lăsa pe nimeni să acționeze în numele tău. Această perioadă necesită o acțiune hotărâtă, dar nu neapărat de la tine. Ajută-ți colegii să înțeleagă mai bine situația. Dacă ești gata să devii un lider, mergi mai departe – totul este în mâinile tale!

Lucrurile pot fi diferite pentru Capricornii care au propria afacere. Nu trebuie să te bazezi doar pe o singură opinie, chiar dacă această opinie este a ta. Asigură-te că ai evaluat alternativele și dacă poți anticipa modul în care totul ar putea transforma acest scenariu într-un altul. Aliații sunt buni, dar depinde de tine dacă vrei să îi ai sau nu. Este o perioadă bună pentru investiții la scară largă, dar cu prudență.

Poți risca să te implici într-o aventură financiară, dar asigură-te că iei în considerare riscurile și apoi poți conta pe un jackpot mare.

Planul sentimental poate fi cea mai puțin riscantă parte a vieții tale, dar și mai activă. În iulie, întotdeauna se va întâmpla ceva și nu neapărat ție personal, însă undeva în imediata apropiere a ta. Încearcă să ajuți pe toată lumea. Altruismul în această lună va fi răsplătit într-un mod special.

În plus, Capricornii singuri trebuie să se gândească la situația lor. Dacă te hotărăști să faci un pas, se va întâmpla ceva distractiv și de neuitat. Cu toate acestea, nu există garanții că veți trăi fericiți până la adânci bătrâneți, deci principalul lucru este să te bucuri și să fii fericit în acest moment. De asemenea, astrele îți recomandă să ai încredere în prietenii tăi și să ai grijă la persoanele pe care nu le cunoști.

Întorcându-ne la Capricornii care au familie, ei ar trebui să fie mai atenți la cuvintele pe care le spun. Să nu uite că adevărul este un cuțit cu două tăișuri, cu alte cuvinte, același lucru poate fi prezentat în moduri foarte diferite. Dacă ești prea leneș pentru a fi deranjat atunci ar trebui să te pregătești pentru o neînțelegere care ar putea duce la un scandal.

Deci, este mai bine să fii atent la ceea ce spui, mai ales când mintea ta este ușor încărcată de alte gânduri. În general, iulie îți va permite să te înțelegi mai bine cu alte persoane. Unii Capricorni își vor găsi noi parteneri care pot deveni ceva mai mult decât prieteni. Principalul este să nu rămâi singur.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.