Horoscop Mihai Voropchievici – Runele pentru săptămâna 23 – 29 septembrie 2018

Horoscop Mihai Voropchievici – Runele pentru săptămâna 23 – 29 septembrie 2018. Iată ce spun runele pentru săptămâna viitoare, care vor fi zodiile care vor avea parte de succes și cine trebuie să aibă multă grijă. Previziunile au fost făcute în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” de la Antena 3.

BERBEC: S-a mutat atenționarea, trebuie să își consolideze forțele și puterile în societate, la locul de muncă și au neglijat aceste lucruri.

TAUR: o săptămână un pic răsturnată, o săptămână de călătorii, drumuri de făcut.

GEMENI: un pic de-a-ndoaselea, se rezolvă. Multă răbdare, căci norocul vine doar dacă nu forțați norocul.

RAC: sunt ambigui. Și-ar dori să schimbe locul de muncă, locuința, e o săptămână în care pot lua cele mai bune hotărâri. SĂ aleagă ce e mai important.

LEU: Intră într-o zonă de impact unde nu sunt acceptați. Sunt pe o pojghiță de gheață foarte subțire, să vadă cum acționează, pentru a nu strica ce au construit până acum.

FECIOARĂ: intră într-o săpptmână în care este neînțelească, este într-o nebuloasă, nu știi ce vrea și ce își dorește. Are multe pe suflet și singurele rezolvări le face cu voia Domnului.

BALANȚĂ: Au o săptămână în care găsesc multe rezolvări pentru fiecare problemă care îi frământă. În urma unui dialog și cu mai multă deschidere. CITEȘTE CONTINUAREA PE HUFF.RO.

loading...
0