Cum va fi Crăciunul pentru zodii – Mihai Voropchievici

Mihai Voropchievici a vorbit despre ce le așteaptă pe zodii în luna decembrie, luna cadourilor, incluzând aici și sărbătorile de iarnă.

Previziunile făcute în emisiunea „Adevăruri ascunse” de la Antena 3 sunt:

„Berbec: Are o lună în care li se recomandă să rămână în aşteptarea unor schimbări. Multe schimbări care vor veni rapid. Sfârşitul de an e cu schimbări.

Taur: În luna decembrie se porduce un salt calitativ în existenţa lor, au trudit dar dau lovitura.

Gemeni: Sunt într-o lună în care sunt fantastic de favorizaţi, toate persoanele le trimit cadouri minunate, recompense, aprecieri.

Rac: La final de an au luna de protecţie, din toate punctele de vedere, în perioada postului tentaţiile sunt mari, aveţi grijă ce faceţi.

Lei: Primesc magna cum laude. Au câştigat din toate punctele de vedere, intră ca nişte învingători în Anul Nou.

Fecioara: Multe veşti bune, o lună de bani, luna decembrie este luna numită de chinezi saci cu bani, 5 zile de sâmbăta, 5 de duminica, 5 de luni.

Balanță: Este o luna de foarte multe mesaje, scrieri, tot felul de mailuri, sms-uri, scrisorele, dar nu lucruri rele. Cineva încearcă să fie în comuniune cu ei. Primesc staturi. O lună de comunicare.

Scorpion: Sunt răsuciți, dacă până la sfârșit nu ați reușit să faceți anumite lucruri, mobilizați-vă toate forțele pentru a vă consolida poziția în familie, în societate și la serviciu. Numai așa veți triumfa, mai faceți ceva și pentru voi.

Sagetător: Au fost agitați tot anul, runa vine cu două sfaturi: relaxați-vă și scoteți-vă din minte fricile, temerile, spaimele vizavi de starea de sănătate a mambrilor familiei, mai apropiați sau mai îndepărtați pentru că toți sunt bine mersi. Vă faceți griji pentru că i-ați cam neglijat în ultima perioadă. CITEȘTE CONTINUAREA AICI

loading...
0