Mihai Voropchievici susține că prima literă a fiecărui prenume are o importanță uriașă și că fiecare nume ascunde multe taine.

Acesta vorbește zi de zi despre situația numerologică a zilei, dar și despre lucruri care la prima vedere par banale însă ascund multe informații.

Persoanele a căror nume începe cu litera C

„Astăzi a venit rândul literei C. Litera C imprimă pentru posesorii prenumelor care încep cu C o atitudine inteligentă și sintetică, sunt oameni mândri, hotărâți, ambițioși.

Acești oameni au o minte scăpărătoare și spontană, totodată, dar și excelente abilități de comunicare. C de la comunicare. Oamenii cu C în prenume pot identifica foarte repede esența unei probleme, dar pot găsi la fel de repede cele mai eficiente rezolvări”, a declarat Voropchievici în emisiunea „Magia zilei” de la Antena 3.

„Sunt sociabili și foarte expresivi datorită acestor lucruri au o mare priză la public. Pun preț pe prietenie, fiind oameni sinceri, generoși și devotați”, a mai spus despre cei cu litera C.

Cei care poartă prenume cu literele A și B

„Au o atitudine discretă și moderată, sunt sensibili, emotivi, uneori timizi. Au un suflet însetat de dragoste și prietenie, sunt loiali și foarte înțelegători.

Pentru ei, altul trebuie să inițieze lucuri. Muncește din spate, din umbră, fără să iasă în evidență și realizează lucruri pe care nu le poți bănui de multe ori.

CITESTE SI: Cifra zilei de 27 iunie 2018. Ziua marilor catastrofe naturale

Previziuni karmice 25 iunie – 1 iulie 2018. Zodiile de apă trec prin conflicte uriașe

Sunt oameni care iubesc arta, muzica și frumusețea. Deseori sunt dotați cu fantezie și mult talent. Artiștii sunt cei care au de obicei litera B”, a spus Voropchievici în aceeași emisiune.

„Litera ”A” imprimă o atitudine plină de ambiție și de curaj. Posesorii prenumelor care încep cu ”A” sunt oameni puternici, independenți și foarte activi. Acești oameni au o mentalitate de învingători. Întotdeauna caută să își învingă voința și nu se dau bătuți în fața capriciilor.

Sunt direcți și urmăresc obiective precise, le place în mod special să acționeze pe cont propriu. Sunt creativi, iubesc natura și viața.

Defecte: impulsivitatea, agresivitatea, încăpățânarea, lipsea de finețe și egoismul”, a completat numerologul pentru cei cu litera A.

Publicat de Suta Daniel

Daniel Suta - Editor senior Revista TEO

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.