Ziua fără pantaloni la metrou 2016 are loc pe 10 IANUARIE – Vezi poze de anul trecut

„No Pants Day“, aşa cum se numeşte evenimentul, va avea loc si anul acesta în Capitală, având deja tradiţie în marile oraşe ale lumii. In Bucuresti va avea loc pe 11 ianuarie!

Aproape 60 de orașe din întreaga lume vor paticipa la evenimentul denumit „No pants day”. Cei care sunt în București duminică și vor să ia parte la evenimentul bizar sunt aşteptaţi la ieşirea de metrou de la Hanul lui Manuc (Piaţa Unirii). Oamenii vor fi împărţiţi în grupuri şi „împrăştiaţi“ prin staţiile de metrou ale Magistralei 2 Berceni – Pipera.

Aceştia se vor dezbrăca şi vor aştepta metroul, după care se vor urca doar în lenjerie intimă.

 „Pantalonii se pun în sacoşă, oamenii în chiloţi urcă nonşalant în aceeaşi garnitură de metrou, la diferite staţii, ca să se bucure cât mai mulţi oameni de trăznaie“, anunţă organizatorii.

Potrivit celor care au pus la cale această idee, există şi câteva condiţii de participare: să fii dispus să renunţi la pantaloni, să ai abilitatea să-ţi păstrezi un ton indiferent în timp ce mergi fără pantaloni în metrou şi să îţi cumperi o cartelă de acces în subteran. Metrorex a anunțat în schimb că persoanele care vor circula cu metroul doar în lenjerie intimă vor fi sancționate.

 Doamnele şi domnişoarele sunt sfătuite să nu poarte chiloţi tanga sau tetra, pentru a nu risca să primească amendă pe motiv că sunt îmbrăcate indecent.

Galerie foto Ziua fara pantaloni la metrou


Sursa foto: Mediafax, Metropotam, Mihai Stirbu (Facebook)

2 comentarii

2 comentarii

  1. ss , 11 ianuarie 2015 la 2015-01-11T14:51:14+02:00

    Rromanistanul nostru medieval, scapat de sub comunism, a fost gata sa absoarba toate obiceiurile proaste din vest cu viteza unui burete nou si super uscat, scapat din greseala in closet. Pe langa obiceiurile noastre mioritice ca: omorul si violul la bautura, poluarea padurilor si apelor cu deseuri mai ales de 1 Mai si dup-aia toata vara si toamna, manelele date la maxim in padure, simultan din toate masinile plugarilor veniti la gratare , iata ca am preluat si mizeriile homosexualilior din vest: Valentine’s Day, Gay parade, Halloween si ultima fitza: Ziua fara pantaloni la metrou. La fel ca jidanii redactiei Charlie Hebdo, fara respect pentru nimeni si nimic, asa si rromanasii nostri au vrut sa-si bage picioarele la propriu in prezenta copiilor, femeilor si batranilor din statiile de metrou si sa apara ca niste dezaxati in public, pentru a arata lumii cat de liber gandesc ei in mortii lor. Gen. Noroc ca inca Rromanistanul nostru manelizat, becalizat si ultra ortodox, mai are inca puterea sa interzica libertatea de exprimare inteleasa prost de o degeneratie emoida, cu creierii prajiti de la iarba fumata zilnic in pauze in wc-ul scolii.

  2. Aurelia Marcu , 12 ianuarie 2015 la 2015-01-12T08:34:00+02:00

    Urmeaza costumatia,,stil Adam si Eva”,spre disperarea comerciantilor,care vor deveni cultivatori de vita-de -vie…….Si ultimul ,,racnet” in materie de imbecilizare,,frunza jos”!!!Aspiram ca niste bureti toata mocirla unor dezaxati.Tindem spre statutul de maimuta…Sau se poarta ….copiatul?