Moartea politicianului Corneliu Vadim Tudor a surprins pe toata lumea. Una dintre cele mai cunoscute si temute vrajitoare din Romania, Bratara, l-a avertizat in legatura cu starea sa de sanatate si i-a prevazut moartea.

Vrajitoarea Bratara este cunoscuta in Romania pentru blestemele pe care i le-a facut Elenei Ceausescu. Aceasta se lauda ca a fost cautata de cuplul ceausist dupa ce a fost vazuta la televizor. Bratara a premeditat si sfarsitul tragic al Ceausestilor, alaturi de o alta vrajitoare, Laila din Negresti, judetul Iasi.

Corneliu Vadim Tudor mergea des la vrajitoarea Bratara. Aceasta l-a avertizat in legatura cu sfarsitul sau tragic: „A venit la mine pe opt martie. Atunci i-am citit in palma si i-am zis ca va suferi o mare cumpana si ca nu vad continuarea liniei vietii. El mi-a spus ca il vor omora datoriile si grijile.

L-am avertizat, desi nu i-am putut spune in viata ca va muri. Ce-i drept, nu ma asteptam ca sfarsitul sa ii vina atat de repede. Sunt socata, nu imi vine sa cred. Dumnezeu sa il odihneasca in viata”, a declarat Bratara pentru cancan.ro.

Vrajitoarea Bratara a prezis si lucruri bune personalitatilor cu renume. Elenei Ceausescu, de pilda, i-a spus ca va fi cineva mare inainte ca aceasta sa fie cunoscuta de romani.

Cunoscuta vrajitoare a avertizat-o din timp pe Elena Ceausescu in legatura cu mai multe necazuri din viata ei. Odata, i-a vazut chiar un accident la picior, acela fiind momentul-cheie care i-a determinat pe Ceausesti sa o viziteze mai des pe ghicitoare.

CITESTE SI: POEMUL LUI VADIM TUDOR

CITESTE SI: Invataturile lui Corneliu Vadim Tudor

Corneliu Vadim Tudor s-a stins ieri din viata, la varsta de 65 de ani. Ultima postare pe Facebook a politicianului vorbea chiar despre moarte. Poemul lui Vadim este viral astazi, semn ca acesta se astepta ca Dumnezeu sa il ia la El in orice moment.

vadim - 15092015-3

Unul dintre apropiatii lui Vadim, Codrin Stefanescu, a declarat aseara la Realitatea TV ca adevarata cauza a mortii fostului lider PRM ar fi niste pastile chinezesti care i-au facut rau. Stefanescu a mai spus ca avea insuficienta respiratorie dupa care a mers la spital si a facut apoi infarct.

Sursa foto: vrajitoareledinromania.ro

Alătură-te conversației

1 comentariu

  1. Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace. Nu am fost niciodata o fana a lui Vadim, mai ales din cauza impulsivitatii lui si duritatii lui din discursuri, dar totusi trebuie sa recunosc ca pentru un lucru il respect foarte mult: curajul de a nega categoric calomniile ce ni s-au adus noua romanilor, ca neam, cum ca am fi exterminat sute de mii de oameni nevinovati pentru vina de a fi de etnie evrei in timpul celui de-al doilea razboi mondial, chiar daca a fost criticat foarte aspru apoi de organizatiile gen Ellie Wiesel si compania si a platit foarte scump si-n planul carierei politice pentru asa o aparare curajoasa a neamului romanesc. Sa fie oare o simpla coincidenta faptul ca a murit de infarct Vadim Tudor chiar la scurt timp, o luna si un pic, dupa ce a intrat in vigoare legea ce pune la index pe maresalul Antonescu, miscarea legionara si chiar Ceausescu pentru crima de genocid? Probabil ca nu.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.