Actorul indian Varun Pruthi vede un copil in fata unui McDonalds. Credea ca cersea, insa cand s-a apropiat de el a remarcat ca face negot. Continua sa aiba prejudecati despre el, pana cand i-a auzit povestea de viata.

Pe chipul lui se citea fericirea, in ciuda faptului ca acasa la el lucrurile nu stateau deloc bine. Varun Pruthi l-a invitat la McDonalds dupa ce micutul i-a spus ca vinde pixuri si creioane ca sa isi ajute familia. Mama lui este bolnava, iar tatal lui a murit imediat dupa ce s-a nascut.

Daca ar merge la scoala, ce ar manca acesti copii?

Actorul indian l-a intrebat pe copil daca merge la scoala, iar micutul i-a pus o intrebare la care nu a gasit nimeni raspuns: „Daca ma duc la scoala ce mai mananc?”. Baiatul i-a cerut actorului o portie dubla de hamburger. Unul era pus deoparte pentru surioara lui, iar pe celalalt l-a mancat el. Iata o parte a dialogului dintre actor si copil:

– O iubesti mult pe surioara ta?
– Da. Ma distreaza!
– E bine ca te intelegi cu ea.
– Mama mea are febra.
– Si tu muncesti?
– Da! Nu am tata. A murit.
– Cand te mai gasesc aici?
– Ma gasesti in fiecare zi, dar nu veni martea.
– De ce?
– Pentru ca ma odihnesc. Trebuie sa imi odihnesc picioarele.

Apoi actorul i-a dat cativa dolari micutului si l-a intrebat ce va face cu banii. Raspunsul lui a venit prompt: „Cumpar mancare”.

Inainte sa ii judecati pe copiii strazii, incearca sa raspunzi la intrebarea baiatului de 5 ani: „Daca merg la scoala ce mai mananc?”. Da mai departe acest articol pentru a face cunoscuta aceasta problema sociala. Nu e doar o problema cu care se confrunta societatea din India. Este o problema care ma vizeaza pe mine si pe tine.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.