Smartphone-urile vor fi inlocuite in scurt timp cu o noua forma de dispozitive de comunicatii. Un studiu realizat de „Ericsson” arata ca telefoanele inteligente vor disparea in cinci ani.

Era smartphone-urilor va ajunge la final in jurul anului 2020, iar alte dispozitive mai performante le vor inlocui. Conform studiului realizat de Ericsson, telefoanele inteligente vor fi inlocuite de gadget-uri pe care oamenii le vor purta asupra lor si care vor dispune de „inteligenta artificiala”.

Inteligenta artificiala va facilita interactiunea cu obiectele fara a fi nevoie de ecranul smartphone-urilor, lucru care va reduce substantial efortul uman.

Marile companii investesc deja masiv in inteligenta artificiala, in scopul de a dezvolta masini futuriste, computere si chiar asistenti personali.

„Unele dintre aceste lucruri par futuriste, insa interesul consumatorului in inteligenta artificiala, realitatea virtuala, precum si in incorporarea internetului in peretii caselor sau chiar in corpul uman, este mare”, a afirmat Michael Bjorn, cercetator la Ericsson.

Citeste si alte articole la fel de interesante pe FRESH24.RO

Alătură-te conversației

1 comentariu

  1. Dacă peste aproximativ 5 ani vor fi înlocuite telefoanele mobile cu gatget-uri total diferite de telefoane ; întrebare ? : Ce vor face ,,fițoșii,, ,,fițoașele,, care au telefoanele lipite cu super glue de mână non stop ? . Dacă și atunci vor continua să-l țină în mână non stop , lumea o să-i considere de modă veche . Vor fi multe drame .

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.