Pomperii au gasit ceva tulburator sub cadavrul unei fetite, victima a cutremurului

Echipele de salvare erau de mai bine de 24 de ore cautand printre daramaturi. Se intampla in 2009, in L’Aquila. Cutremurul cu magnitudinea de 6,3 grade pe scara Richter, urmat de 280 de replici, ne-a lasat o serie de povesti din care avem multe de invatat.

24 de ore in care o cautau pe Giorgia Renaldo, o micuta de doar 4 ani. Dupa o zi de cautari contracronometru, au descoperit-o sub daramaturi. Initial, credeau ca micuta e moarta pentru ca nu scotea in sunet. Nu spunea nimic pentru ca era foarte panicata. Micuta a supravietuit datorita surorii sale, Giulia, care a imbratisat-o cand a inceput cutremurul.

Un biletel misterios gasit sub cadavrul Giuliei

Pomperii au gasit ceva tulburator sub cadavrul unei fetite, victima a cutremurului

Pomperii au gasit ceva tulburator sub cadavrul unei fetite, victima a cutremurului

Giulia nu mai este. Sora ei in varsta de 9 ani si-a sacrificat viata pentru Giorgia. Unul din pompierii care au participat la operatiunea de salvare din L’Aquila a gasit un biletel tulburator sub cadavrul Giuliei. „Buna, micuto. Am incercat sa fac tot ce pot sa te scot de sub daramaturi. Iarta-ma ca am ajuns atat de tarziu. Nu ai mai respirat cand ti-am tras mainile dorind sa vad fata acestui ingeras pe care speram sa il gasesc viu.

Cand voi ajunge acasa, voi sti ca exista un ingeras din Ceruri care ma protejeaza si, care, in timpul noptii, va fi o stea care va straluci puternic. De fiecare data cand voi vedea o stea stralucitoare pe Cer, voi sti ca esti tu. Adio, Giulia, chiar daca nu m-ai cunoscut niciodata. Te iubesc mult”, scria pe biletelul gasit de pompieri.

loading...
test
0
Test