O mamă din Arad își strigă disperarea pe Facebook. Laura Cucoranu a povestit o întâmplare extrem de emoționantă, care i-a tulburat pe internauți.

Femeia a povestit la începutul acestei luni că fiul ei a căzut pe scări și a fost chemată de urgență la școală.

Când a ajuns la fața locului, femeia a fost șocată. Iată ce a scris pe rețeaua de socializare: „Cand am intrat in clasa, copilul meu era intins pe o banca.

Era lovit la nas si cap, plangea, tinea ochii inchisi si avea urme de sange pe fata. Il intrebam daca ma vede si imi raspundea repetitiv ‘2 fetite, 2 fetite m-au impins’.

CITESTE SI: O mama si fetita ei traiesc intr-un container. Cum arata in interior ‘locuinta’ lor

E a doua oara cand ajunge la Urgente direct de la Scoala. Prima oara a fost impins cu pumnul in fgura de catre un coleg care dorea sa il faca sa taca.”, a povestit femeia, potrivit știrilekanald.ro.

Mama băiatului spune că feciorul ei a fost pedepsit de multe ori la școală chiar de către un cadru didactic pentru că nu vorbea corect limba română.

CITEȘTE ÎN CONTINUARE: Primele declarații ale italianului care a sechestrat o româncă timp de 10 ani

Românca abuzată timp de 10 ani în Italia a vorbit cu mama ei. Primele cuvinte pe care i le-a spus. Primele declarații ale italianului care a sechestrat o româncă timp de 10 ani.

Românca de 29 de ani care a fost sechestrată în Italia un deceniu şi supusă la bătăi şi violuri repetate a reuşit vineri să vorbească, după mulţi ani, cu mama ei.

În stare de şoc, tânăra este ajutată de psiholog pentru a depăşi trauma. Iar cei doi copii pe care i-a adus pe lume în urma violurilor au fost luaţi de autorităţile italiene. Direcţia pentru Protecţia Copilului din peninsulă anchetează cazul.

Italianul de 54 de ani (FOTO) care a abuzat-o pe româncă se află în arest şi nu este la prima infracţiune. El a făcut închisoare după ce a mai sechestrat o italiancă de 23 de ani.

Românca de 29 de ani este internată într-un spital din Italia. Deşi starea ei este gravă, tânăra a reuşit să îşi sune mama.

Mama tinerei: “A zis aşa, apăsat, ”mamă, sărut mâna”. Nu pronunţa bine româneşte. Nu a mai vorbit limba romană de mulţi ani, de mult timp. Mi-a spus că e bine, e bine. Eu am început ca o mamă disperată, ”să vii mamă în România, căci vedem noi cum facem, unde stăm”.”

Ca să depăşească trauma, în Italia, tânăra este ajutată de un psiholog. Comunitatea de români din localitatea unde a fost ţinută captivă s-a unit pentru a o sprijini.

Constantin Ghimisi, preot: “Pentru moment, nu este capabilă să se autogestioneze. Din punct de vedere emotional, este fragilă. Mai bine ar fi deocamdată cu psihologii un picuţ să fie o perioadă de acomodare, să se poată pune pe picioare.”

Cei doi copii ai tinerei – un băiat de 9 ani şi o fetiţă de 3 – cărora femeia le-a dat naştere în urma violurilor la care a fost supusă, au fost duşi într-un centru de plasament.

Direcţia pentru Protecţia Drepturilor Copilului din Italia a început anchetă pentru neglijenţă. Băiatul mergea la şcoală, dar nimeni nu s-a sesizat că era crescut în condiţii mizere. Aşa au descoperit carabinierii cazul: l-au văzut în maşina agresorului, murdar şi subnutrit, şi i-au verificat locuinţa.

Ministerul Afacerilor Externe face demersuri pentru ca băiatul şi sora lui să primească rapid certificate de naştere româneşti, iar mama, un paşaport, ca să se poată întoarce acasă.

Reporter: “Care vor fi primele cuvinte pe care o să i le spuneţi când o să vă întâlniţi?”
Mama tinerei: ”Nu ştiu dacă o să pot rezista. Sper să nu mor cu ea în braţe, sper să mă împuternicească Dumnezeu şi atunci să o strâng din toate puterile astea pe care le mai am în astea două mâini să o ţin la pieptul meu şi să nu mai plece de lângă mine niciodată.”

Procurorul italian care anchetează cazul româncei a declarat că în cei 30 de ani ai carierei lui nu s-a confruntat niciodată cu o situaţie atât de dramatică.

Femeia a fost supusă de italianul de 54 de ani la chinuri de neimaginat. Zece ani a fost folosită drept sclavă sexuală, închisă într-un beci cu şobolani şi gândaci. Tânăra a îndurat torturi atât de de crude, încât este de mirare că a supravieţuit.

Alătură-te conversației

1 comentariu

  1. copiii din ziua de azi sunt foarte violenti,nu mai au compasiune,se vede si la copiii mai mari ,care se bat fete cu fete,se pun in genunchi sa ceara iertare de la agresor,e jale mare.cred ca si tehnica de azi cu jocurile violente au o influenta negative,poate mai sunt si cei care vad violenta acasa,e o hiba mare la nivelul intregii societati,nu mai stim sa ascultam,nu vezi si-n trafic,ies din masina si il bat pe ala care-l cred vinovat de accident minor poate,ii sparge parbrizul,ce sa mai vorbim.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.