Cântăreața rebelă a momentului în America, Miley Cyrus, fosta Hannah Montana, este supravegheată mai ceva decât concurenții din casa Big Brother de căte părinții noului ei iubit. Aceasta trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Patrick Schwarzenegger, nimeni altul decât fiul mai celebrului actor hollywoodian, Arnold Schwarzenegger.

Relația cântăreței cu Patrick este însă umbrită de atitudinile părinților băiatului, scrie contactmusic.com. Mai exact, atât tatăl lui Patrick cât și mama acestuia, fosta soție a lui Arnold, Maria Shriver, cred că Miley Cyrus ar avea o influență negativă asupra băiatului. „Miley este de-a dreptul îndrăgostită de Patrick, dar familia lui este mai puţin impresionată de noua relaţie. Ei nu sunt de acord cu felul sălbatic de a fi al lui Miley”, a declarat o sursă apropiată familiei Schwarzenegger pentru contactmusic.com.

CITEȘTE ȘI: LADY GAGA, ÎNSĂRCINATĂ?

„Maria l-a avertizat pe Patrick că Miley ar putea deveni o influenţă negativă şi nu vrea ca fiul ei să se îndrepte spre un drum greşit”, continuă aceeași sursă. Trist pentru Miley este că nici guvernatorul american Schwarzenegger nu are o părere mai bună despre ea. Miley este cu Patrick de câteva luni, însă confirmarea a avut loc abia în noiembrie când cei doi au fost surprinși de paparazzi la un meci de fotbal în Los Angeles.

Miley Cyrus este în centrul controverselor, mai ales de când a părăsit personajul Hannah Montana, acel personaj pe care îl îndrăgeau toate fetițele. Cântăreața de azi este total diferită iscând nu una ci o serie de polemici: de la apariția la MTW Video Music Awards din 2013 cu o țigară ce părea a fi marijuana, până la dansul lasciv adoptat de toți adolescenții numit twerking (un dans prin poziție aplecată obținut prin ondularea exagerată a bazinului)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.