Maria Ghiorghiu, profeție uluitoare: „Văd multe femei care spală de mână”

Maria Ghiorghiu, una din cele mai cunoscute clarvăzătoare din România, a făcut o nouă profeție uluitoare.

Ce se va întâmpla în țara vecină?

Femeia a văzut în urmă cu câteva zile un eveniment greu de descifrat chiar și pentru ea, eveniment care se va petrece la Belgrad.

„Astazi dimineată în zori, m-a trezit un glas care striga asa:

– La Belgrad!
– La Belgrad!

Belgrad..

Clipă în care văd dragilor înspre SUD, văd multe femei care spală hainele la râu, așa, pe vraful de pietre.

Era un Cer de ziuă, iar femeile spălau de zor hainele la râu. Dragii mei, ce se va intâmpla la BELGRAD, vom afla împreună.

Dar să nădăjduim că BUNUL DUMNEZEU și MAICA DOMNULUI ne vor ocroti și ne vor dărui nouă dragoste, milă și multă înțelepciune”, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul personal.

Cea mai nouă profeție adeverită a Mariei Ghiorghiu este iarna care a lovit primăvara aceasta România. Femeia care a prevestit incendiul de la Colectiv susține că o astfel de dramă se va repeta în viitor: „Doar ce mă băgasem în pat și-mi doream să adorm puţin și iată cum glasuri multe suferinde, strigau după ajutor, plângeau și se tânguiau.

Deci, auzeam glasuri care strigau ân cor aşa: „Ard trupurile noastre! Arde inima în noi cu tot cu trup! Ard inimile noastre, ard trupurile noastre!”

CITEȘTE ȘI: Clarvazatoarea Maria Ghiorghiu a visat-o pe Ileana Ciuculete

CITEȘTE ȘI: Maria Ghiorghiu, anunt infricosator: „Romania va fi inconjurata de un cerc de foc. Cerul se facuse din zi noapte”

Dragii mei, ce se va întâmpla cu acești oameni, cine le va da foc și de ce, eu nu cunosc. Cert este că vom auzi de oameni morți, de oameni arşi și suferinzi”, a scris recent clarvăzătoarea.

0