Maria Ghiorghiu, profeție șocantă pentru vara aceasta

Celebra clarvăzătoare Maria Ghiorghiu a făcut o nouă profeție care s-ar putea îndeplini vara aceasta. Femeia care a prevestit incendiile de la Colectiv și Bamboo și o serie de atentate ce au zguduit Europa șochează din nou. De data aceasta, Maria spune că ar fi văzut declanșarea unui război.

„În această dimineață, mă trezește un glas care se întreabă așa:

-Ce Trenuri s-au judecat într-o luptă de judecată?

Dar un alt glas intervine foarte prompt și răspunde tot cu o întrebare:
-De RĂZBOI? Trenuri de Război ?

Prieteni dragi, oare ce vrea sa însemne aceste cuvinte? Vedeți voi cât de cu tâlc ne sunt grăite?

Să ne rugăm la BUNUL DUMNEZEU și la MAICA DOMNULUI ca să fim păziți și ocrotiți în fiecare clipă a vieții noastre. Războiul să stea departe de noi, iar PACEA LUMII să domnească!Cu dragoste ,Maria”, a scris clarvăzătoarea pe blogul personal.

Clarvăzătoarea profețește a doua venire a lui Hristos pe Pământ

„Dragii mei, să ne pregătim și noi sufletește și trupește pentru a doua venire pe Pământ a MÂNTUITORULUI nostru, al tuturor, IISUS HRISTOS, FIUL LUI DUMNEZEU TATĂL și-al PREA CURATEI FECIOARA MARIA.

Să mergem macar în ziua SFINTEI DUMINICI la SFÂNTA BISERICĂ, să ne spovedim la PĂRINTELE DUHOVNIC, iar dacă nu avem unul atunci putem merge la orice PREOT găsim.

CITESTE SI: Maria Ghiorghiu, profeție îngrozitoare: ”Vă spun că vom auzi de un ATENTAT…”

CITESTE SI: Maria Ghiorghiu, profeție îngrozitoare: ”O biserică va fi acoperită de un munte de pământ”

Să dăruim dragoste și milă Aproapelui nostru, să facem fapte bune, fapte de milostenie și cu siguranță vom fi și noi pregătiți pentru cea de-a doua venire a LUI IISUS HRISTOS în NOUL SĂU IERUSALIM – ROMÂNIA DUHULUI SFÂNT”, a scris recent Ghiorghiu.

0