Maria Ghiorghiu a făcut anunțul: „Acesta e cruntul adevăr”

Celebra prezicătoare din România, Maria Ghiorghiu, a făcut o profeție șocantă. Aceasta susține că lumea se va confrunta cu un noul val de epidemii. Ar putea apărea o nouă boală.

„În această noapte, în timp ce scriam aici pe Blog, auzeam un glas care spune ceva cumplit.

Glasul spunea așa:

„Un nou VIRUS mortal !
Un nou VIRUS mortal va decima lumea!”

Din păcate, dragii mei, acesta este cruntul ADEVĂR. Urmează ca sa ne confruntăm cu un nou VIRUS, iar de aceasta data unul mortal; un VIRUS care va ucide oamenii în masă. Unde anume va începe acest „măcel” eu nu stiu.
Dar să ne rugăm Bunului Dumnezeu și Măicuței Domnului ca să ne apere pe noi și copilașii noștri precum și pe toți oamenii de pe Pământ, care sunt și suntem FIII LUI DUMNEZEU.

Cu dragoste, Maria”, a scris femeia pe blogul personal.

România, în vizorul ISIS

„În noaptea de 3-4 iunie, aşa cum stau eu şi scriu noaptea, acestea nu sunt vise, sunt trăiri reale. Auzeam un glas: ISIS ameninţă România, foc în România, în Românica de astăzi. La Cluj se va întâmpla. tot ce mi se spune toate se adeveresc, din păcate.

Întâi vor lovi în gara de nord din Bucureşti. Am văzut cum este chiar la gara de nord cum trenurile explodau unul după altul. (…) Am mai avut o viziune cu tricolorul României în sânge”, a spus Maria Ghiorghiu în cadrul emisiunii „Agenţia VIP”.

„În Marea Britanie, aşa cum mi s-a arătat, era o plancartă în care erau mai multe oraşe vizate în care teroriştii vor acţiona. Nu am putut să le citesc pe toate, s-a petrecut într-o fracţiune de secundă. (…) Am scris de curând despre Franţa. Va avea foarte mult de suferit idn cauza islamiştilor. În Germania. Germania se va înconjura de ziduri, se va izola. Şi România va fi în vizorul teroriştilor.

CITEȘTE ȘI: Maria Ghiorghiu, profeție șocantă pentru vara aceasta

CITEȘTE ȘI: Maria Ghiorghiu, profeție îngrozitoare: ”Vă spun că vom auzi de un ATENTAT…”

Nu ştiu exact zona. Mesajul a fost aşa: la Cluj Napoca. Iarăşi de Gara de Nord. Pe 31 Mai un glas din cer a strigat special pentru România: Români, e timpul pentru pocăinţă! nimeni nu ştie când vor fi. Toate se vor întâmpla aşa cum e scris”, a mai spus Maria Ghiorghiu.

1

1 comentariu

  1. Alin , 15 iunie 2017 la 2017-06-15T08:03:07+02:00

    Ar trebui arși pe rug toți acești așa ziși prezicători