Maria Ghiorghiu a făcut anunțul care îi vizează pe toți românii. Ce a văzut că NE VA LOVI TOAMNA ASTA

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu are vești proaste despre ce se va întâmpla toamna asta în țărișoara noastră. Se va repeta oare istoria de astă-iarnă?

Revolte peste revolte

„În aceastĂ noapte, în timp ce scriam aici pe Blog, vedeam in spatele meu de parcă aș fi avut un ochi la ceafă, înspre Sud, multime de oameni revoltati, nemultumiti.

Oamenii aveau cu ei furci si topoare, săbii si chiar sapă de prasit pe umerii lor, dar si multe alte unelte pe care voiau sa le foloseasca în timpul PROTESTELOR.

Vedeam dragii mei, mari PROTESTE violente, PROTESTE care posibil să fie oprite cu substante toxice.

DUMNEZEU imi arată un CER bleu senin, iar pe CER au apărut intr-o clipă NORI galbeni – portocalii chiar deasupra capetelor PROTESTATARILOR.

Nu erau nori obisnuiti, ci erau fara nicio indoiala nori cu otrava. Din nefericire dragilor, vom auzi de o astfel de situatie care se va incerca a fi oprita cu substante toxice.

CITESTE SI: Profeție teribilă făcută de Maria Ghiorghiu după atentatul din Barcelona. Ce le transmite românilor

Unde anume si când se va intampla aceasta ucidere in masă, eu nu stiu, nu mi s-a descoperit.

Sa ne rugam la BUNUL DUMNEZEU si la MAICUTA DOMNULUI ca sa ocroteasca Romania si Poporul Său ales, si sa ne apere de tot necazul si de toata sufderinta, Amin!

Cu dragoste, Maria”, a scris clarvăzătoarea pe blogul personal.

1

1 comentariu

  1. Gheorghe Suchoverschi , 7 septembrie 2017 la 2017-09-07T12:38:02+02:00

    Nori galbeni şi portocalii? Nu e de mirare. Galben este P.N.L.-ul iar portocalii sunt cei din fostul P.D.L. sau P.M.P. Haideţi să fim serioşi!