Maria Ghiorghiu a făcut profeția anului: „Este adevărat”

Celebra clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu a făcut o nouă profeție. Femeia care a prevăzut tragediile ultimilor ani care au avut loc în țară și în afară a spus că vor urma cutremure mari.

„In aceasta clipa dragilor, vad o incapere in care se afla un dulap greu, si care dulap s-a miscat brusc din locul lui.

Asa precum am prinde noi un dulap cu mainile si l-am trage intr-o clipita cativa centimetri de la dreapta la stanga.

Cutremurul a fost foarte scurt ca si timp, dar a fost ca o reasezare brusca de Pamant. Cutremurul se va produce dragilor, inspre Est, Sud-Est!

CITESTE SI: Previziunile lui Nostradamus pentru 2018

În urmă cu doi ani a prezis tragedia din Colectiv. Acum, Maria Ghiorghiu spune ASTA

Maria Ghiorghiu, femeia care a prezăvut incendiul din Colectiv, o nouă previziune sumbră: „Cutremur devastator!”

Părintele Constantin Necula, profeție sumbră pentru români. Nu avem de ales?

Parapsihologul Alina Albert are o profeție șocantă despre români: „Bucureștiul va fi…”

Profeție teribilă făcută de Maria Ghiorghiu după atentatul din Barcelona. Ce le transmite românilor

Nu mi s-a descoperit locul si ziua in care se va produce acest cutremur scurt, dar noi stim ca Romania este ocrotita de astfel de dezastre naturale”, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul personal.

„Este adevarat ca sunt si cutremure mai mari la noi in tara, dar nu atat de mari incat sa se darame cladiri si sa moara oameni.

Toate aceste cutremure mai mari sau mai mici din Romania, au rolul de a reaseza Pamantul si nicidecum de-a inghiti tot ce este pe el.

Sa nu ne temem dragilor de cutremurul mare pe care-l tot anunta specialistii din Romania. Acesta nu va veni! Nu inca!”, a mai scris clarvazatoarea.

Nu e prima profeție pe care o face. Iată ce a declarat recent: „Din păcate, dragilor, evenimentele periculoase pentru intreaga omenire se precipită din pricina neîntelegerii a doi şefi de state cărora li se pare că au dreptate fiecare in parte.

Chiar in timp ce scriam aici pe Blog vedeam inspre Apus, deși eram cu ochii pe monitor, un Cer ca un amurg, iar jos pe Pămant vad cum are loc o explozie portocalie sub forma unei ciuperi imense.

Prieteni dragi, trebuie sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Măicuța Domnului ca să lumineze mintile șefilor de state, în cazul de faţă fiind vorba de SUA si Coreea de Nord pentru că nu cumva sa se întâmple o asemenea nenorocire.

De ne vom întări in Credința și vom bate la UȘA LUI DUMNEZEU din Cămara Sufletului nostru prin Rugaciune graita cu inima si nu numai cu buzele, cu siguranţă Dumnezeu si Măicuța Domnului vor opri această mare (posibilă) nenorocire.

Să învățăm a dărui dragoste celor din jurul nostru dușmanilor noștri și să nu răspundem răului cu rău.

Întotdeauna Binele este aducător de viață, de bucurie și de înțelegere între oameni și între popoare.

Faptele bune dragilor, Credinţa si Dragostea faţă de Aproapele nostru, sunt “biletul”,care ne va aduce mântuirea Sufletului.

Cu dragoste, Maria”, a scris femeia pe blogul personal.

0