Mama lui Ionuț Anghel: „Știu că mă veghează de acolo de sus!”

Astăzi este ziua onomastică a Andreei Anghel, dar și a băiețelului ei Andrei, însă din familia lor lipsește un îngeraș, Ionuț.

Au trecut deja 4 ani de când Ionuț Anghel a murit, iar cazul morții sale a înlăcrimat întreaga Românie. Băiatul a fost mușcat de câinii maidanezi, iar familia a rămas cu un gol imens în suflet.

„Simt că m-am trezit la realitate şi mi-am dat seama că mă blocasem în acea suferinţă. Ceea ce nu îmi făcea deloc bine. Şi ştiu sigur că şi Ionuţ, care mă veghează de acolo de sus, vrea să fiu bine, ca să pot avea grijă de Andrei. Şi aşa am decis să îmi umplu sufletul cu bucurie, să încerc să gândesc pozitiv”, potrivit stirilekanald.ro.

Părinții lui Ionuț, aproape zilnic la mormânt

„Suntem in fiecare zi la cimitir si am ajuns sa cunoastem rudele celor defuncti. Va spunem sincer ca oameni ca parintii lui Ionut se intalnesc mai rar.

Chiar si dupa patru ani, si dupa ce au primit despagubirile acelea enorme, vin in fiecare zi aici, stau langa mormant, vorbesc cu copilul lor…

Ii aduc mereu jucarii, flori si lumanari, iar doamna plange. Asta e cea mai mare tragedie, care sfideaza legea firii. Niciun parinte n-ar trebui sa treaca prin asa ceva”, a spus un agent de paza pentru Kanal D.

În urmă cu patru ani, cazul lui Ionuț Anghel, copilul sfâșiat de maidanezi a cutremurat România. Lumea s-a împărțit în două tabere: susținătorii animalelor și susținătorii vieții umane.

Situația a devenit complicată în scandalul dintre familia lui Ionuț Anghel și fostul avocat, Bogdan Bărbuceanu.

Fostul avocat e acuzat de părinții care l-au pierdut pe îngerașul Ionuț în Parcul Tei din Capitală de înșelăciune.

Bogdan Bărbuceanu ar fi prezentat executorului judecătoresc un contract „care nu a fost dus la îndeplinire și reziliat”, conform Știrilor Kanal D.

„Fostul avocat nu are nici un drept cu privire la onorariul pe care l-a executat, putem vorbi de o infractiune de inselaciune pentru ca a prezentat executorului judecatoresc ca fiind valabil un contract de asistenta juridica, in conditiile in care acesta nu a fost dus la indeplinire si a fost reziliat in primele trei saptamani”, a declarat Virgil Petru Papuc, actualul avocat al familiei Anghel, pentru ziarul Libertatea.

Actualul reprezentant al familiei Anghel nu a declarat dacă va înainta o plângere împotriva fostului avocat Bărbuceanu din aprtea clienților săi. În schimb, acesta a făcut o contestație la executarea judecătorească.

Bărbuceanu se apără susținând că a încercat tot timpul să ia legătura cu familia și că actele semnate, contractul mai precis, este unul valabil, că nu a fost niciodată reziliat.

loading...
test
0
Test