Locuitori dintr-un sat ucrainean aflat in zona in care s-a prabusit zborul MH17 joi afirma ca au crezut initial ca localitatea este „bombardata”, dar, dupa ce au iesit din case, au vazut fragmente de avion cazand peste locuinte si „oameni cazand din cer”, relateaza BBC News online.

„Am auzit un zgomot, ca o explozie”, a declarat o locuitoare, Alla, din satul Rasipnoie. „Am crezut ca suntem bombardati. Dar, cand am fugit afara, am vazut o parte dintr-un avion cazand peste casa noastra”, a continuat ea.

„Erau parti de avion in curte si diferite hartii”, si-a amintit aceasta martora oculara, adaugand ca „am gasit si aceasta bucata dintr-un card de credit de la o banca americana”.
Alti locuitori din satul ucrainean au spus ca au vazut „oameni cazand din cer”.

Unul dintre ei, Nikolai, a declarat pentru agentia Reuters ca „era cam ora (locala) 17.00 (17.00, ora Romaniei). Se auzea un huruit foarte puternic de avion, dupa care a avut loc un fel de explozie ori o bubuitura, iar dupa aceea au inceput sa cada oameni din cer”.

„Apareau oameni direct din nori. Apoi a aparut si fuzelajul avionului si a cazut acolo, la aproximativ 50 de metri de aici”, a declarat acest martor ocular.
Aproximativ 100 de specialisti in domeniul SIDA, familii care plecau in vacanta, inclusiv un cuplu de florari, restauratori celebri si un senator au murit, intre multi altii, in urma prabusirii zborului MH17 in Ucraina.

Un avion de tip Boeing 777 apartinand companiei Malaysia Airlines care asigura o legatura intre Amsterdam si Kuala Lumpur, la bordul caruuia se aflau 283 de pasageri si 15 membri ai echipajului, s-a prabusit joi la Snejnoie, in regiunea Donetk, scena unor lupte intense intre trupe guvernamentale ucrainene si separatisti prorusi. Toate persoanele care se aflau la bord au murit.

Sursa: Mediafax

Publicat de Adrian Vrauko

Adrian Vrauko - publisher si cofondator al Revistei Teo Trandafir

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.