În rândurile de mai jos vei găsi informații legate de cum să trăiești liniștit. Lidia Fecioru te va învăța cum să faci lucrul acesta. Iată ce trebuie să știi.

Lidia Fecioru, învățăturile depsre care trebuie să ții cont

„Preluarea din destinul celuilalt este foarte periculoasă pentru noi. Noi am pornit la drum și ne oprește cineva și obligatoriu pe drum se întâmplă ceva. Vorbeam de accidente (…) este vorba de karma colectivă. Karma colectivă înseamnă că unul din ei, care a fost în conjunctură, cu siguranță avea acest destin (…) tragic”, a spus Lidia Fecioru, potrivit secretele.com.

„Oamenii trebuie să înțeleagă că noi plătim totul. Poate că și eu am greșit și poate undeva, Dumnezeu… Pe unele lucruri le facem pentru că simțim că trebuie să le facem”, a mai spus Lidia Fecioru, potrivit sursei menționate anterior.

Barierele nu trebuie să fie depășite niciodată, indiferent care este situația. Întotdeauna lucrurile trebuie să fie simple. Iar dacă cineva are nevoie de ajutor, cu siguranță îți va spune. Îi poți asigura pe cei din jurul tău că vei fi alături de ei. Iar dacă au nevoie de ajutorul tău, nu trebuie să ezite să îl ofere. Însă nu este indicat să intri în viața cuiva fără să fi fost invitat înainte, fără să ți se ceară ajutorul.

CITEȘTE ȘI: Mihai Voropchievici și Lidia Fecioru: Zodiile cu lipici la bani

CITEȘTE ȘI: Operația prin care a trecut Lidia Fecioru. Primele declarații ale bioenergoterapeutului

TE-AR PUTEA INTERESA ȘI: Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici, despre senzația de deja vu și visele premonitorii

Ce este senzația de deja vu? De ce retrăim anumite momente pe care teoretic nu le-am trăit niciodată? Ne lămuresc experții Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici.

„Deja vu-ul începe tot de la noi. Deja vu-urile le avem întotdeauna în vis. Noi nu visăm practic. Visul ca atare nu există. Înainte de a adormi avem acea tresărire ușoară.

Avem desprinderea corpului astral de corpul fizic. Există mai multe corpuir, există și corpul informațional.

Acest tip de corp poate capta informația. Nu poți avea informații pentru alții, ci doar pentru tine. Corpul astral captează informația ca undele magnetice, ca undele de radio.

Corpul nostru astral vine cu informația când ne trezim deși pare că am visat toată noaptea. Vine cu… mie mi s-a întâmplat în perioada repatrierii în 91 spre 1992. Trebuia să mă întâlnesc cu o doamnă.

Eu când am venit în București nu știam Capitala decât cu metroul. Se deschisese nu știu ce linie și nu știam să mă dau jos pe partea cealaltă. Am visat chestia asta. A venit timpul să mă văd cu cineva. Unde crezi că m-am întâlnit?. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.