Viața bate filmul! O femeie din Statele Unite, care a devenit văduvă în urmă cu doi ani, a primit un buchet de flori misterios la locul de muncă.

Povestea unui buchet de flori misterios

Povestea femeii a fost dezvăluită de o colegă de serviciu pe pagina de Facebook „Love What Matters” („Iubește ce contează”).

,,Am avut ocazia că fiu martora unei povești de iubire ca în filme. Aceste flori au fost livrate azi pentru o doamnă cu care lucrez. Ele sunt de la soțul ei care a murit în urmă cu doi ani.

De fiecare sărbătoare sau aniversare de când a murit, ea primește mereu flori, cadouri sau bijuterii de la el. Înainte să se stingă el a pregătit totul pentru asta, voia ca ea să nu se simtă singură în acele zile pe care urma să le petreacă singură, fără el.

Vă povestesc și vouă totul nu numai pentru că e uimitor și pentru că îmi încălzește inima, dar și pentru a arăta fetelor și femeilor că iubirea adevărată există.

CITEȘTE ȘI: A fost concediat pentru ca a asistat la nasterea fiului sau. Apoi a primit o surpriza neasteptata

CITEȘTE ȘI: I-a murit sotia in brate. Sotul Laurei a bagat un plic in buzunarul doctorului. E cutremurator ce era scris

Nu trebuie să te mulțumești cu cineva doar fiindcă crezi că nu te va iubi nimeni. Nu trebuie să suporți să fii înșelată sau mințită, nu trebuie să accepți să ți se vorbească urât.

Sursa foto: Love What Matters

Ești un premiu care trebuie câștigat, și există cineva acolo care te va iubi pentru totdeauna, chiar și din lumea de dincolo. Sper ca povestea asta să vă lumineze ziua”, este povestea ei.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.